Nieuwe projectmanager: Mark Dijkstra

Solmate Group (44 of 77)

Sinds 1 januari is Mark Dijkstra bij Solmate begonnen als projectmanager. Met zijn brede ervaring in functies zoals consultant, projectmanager en business developer is hij een waardevolle toevoeging aan het team.

Loopbaan van Mark

Na 19 jaar in de automotive- en 4 jaar in de transportbranche was het vorig jaar tijd voor een verandering. Mark heeft de afgelopen jaren in verschillende functies gewerkt, zoals werkplek- en serverbeheerder, consultant en projectmanager Microsoft Dynamics AX ERP, regiomanager en business developer. Daarnaast is hij al 10 jaar zelfstandig ondernemer, waardoor hij brede kennis heeft opgedaan en klantsituaties snel kan doorgronden.

Waarom Solmate?

Mark is al langer een bekende bij Harry Nap en Wout Mout, vanwege eerdere samenwerkingen. Harry hoefde Mark niet twee keer te vragen om eens bij Solmate te komen praten. “Het voelde meteen heel goed, omdat Solmate precies hetzelfde nastreeft als ik. Namelijk: tevreden klanten door hen zo goed mogelijk gebruik te laten maken van de Unit4 applicaties. Daarnaast is er een hele ontspannen sfeer onderling en is iedereen bereid om elkaar te helpen waar nodig. Dat vind ik heel belangrijk.”

Vrije tijd

Mark gaat in zijn vrije tijd graag naar buiten door bijvoorbeeld te wandelen of varen. Daarnaast heeft hij een passie voor zaalvoetbal en is hij met regelmaat te vinden op een feestje of festival.

 

Wil jij net als Mark ook bij Solmate werken? Wij zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk hier onze vacatures.