NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24

Crescendo voor Unit4 Financials

Crescendo is een slimme add-on op Unit4 Financials. Met deze applicatie kan je bankafschriften geautomatiseerd inlezen, verwerken en afletteren binnen Unit4 Financials. Dit is mogelijk voor vrijwel alle bankafschriften. Dat bespaart je een hoop tijd en fouten!

Waarom kies je voor Crescendo?
  • De add-on leest bankafschriften geautomatiseerd in
  • Koppelt deze afschriften gelijk aan de juiste posten
  • Transacties worden door filterregels rechtstreeks geboekt op de juiste accountcode of je kunt deze matchen op basis van een uniek kenmerk
  • Unit4 Financials betalingen en incasso’s kunnen gekoppeld worden aan een batch voor directe matching van honderden facturen
  • Storneringen worden automatisch zo verwerkt dat de originele factuur weer wordt opengezet voor betaling. Daarbij kan deze factuur worden bijgewerkt met gegevens als bijvoorbeeld de reden van stornering, het aantal keren dat de post gestorneerd is en/of een andere mediacode.
  • Bankafschriften kunnen geboekt worden en de uitzoekposten kun je terug laten komen in Crescendo
  • Mogelijkheid tot het automatisch laten splitsen van regels om bijvoorbeeld commissies apart te boeken
  • Handmatig aanpassen van boekingen of handmatig matchen is uiteraard ook mogelijk

Als je kiest voor Crescendo, dan kies je voor een add-on die volledig geïntegreerd is in Financials en in de database. Daardoor is er geen import en export nodig. Nog een grote timesaver dus. Bovendien ondersteunt Crescendo vrijwel ieder bestandsformaat (waaronder Swift MT940 en CAMT.053), waar andere plugins dit vaak beperken tot één enkel formaat. Kies voor Crescendo als je efficiënter wilt werken en permanent inzicht wilt in de financiële relatie met klanten en leveranciers.

Toekomstmuziek

Crescendo is voortdurend in ontwikkeling. Een van de focuspunten voor dit jaar is om de add-on van client-server over te laten gaan naar de cloud. Waar Crescendo nu nog op de schijf van je computer draait, zal deze straks ook volledig online beschikbaar zijn. Om Crescendo te benaderen, heeft u alleen een webbrowser en internetverbinding nodig.

Implementatie

Heb je de keuze gemaakt? Dan kunnen we laten zien hoe de gebruikersinterface van jouw applicatie eruit zal zien en hoe deze zal werken. Vervolgens implementeert Solmate Crescendo in Unit4 Financials. We focussen hierbij op de behoeften van jouw organisatie en voegen zo nodig op maat gemaakte functies toe. Maak je daarnaast geen zorgen over de implementatie en beheer van nieuwe versies. Crescendo is compatible met de nieuwe releases van Unit4 Financials.