Onafhankelijke Strategische Advisering

Welke ICT-oplossing of combinatie van ICT-oplossingen is het meest effectief voor uw organisatie? Dat is natuurlijk afhankelijk van vele factoren. Om er enkele te noemen: uw wensen en eisen, uw (groei)ambities, uw huidige ICT-infrastructuur en de huidige en gewenste expertise en ervaring binnen uw organisatie.

Solmate is gespecialiseerd in implementaties en integraties maar ook in business consultancy. Als opdrachtgever wordt u door onze ervaren business consultants op pragmatische en resultaatgerichte wijze voorzien van onafhankelijke strategische adviezen

Tijdens onze advisering brengen wij de diverse samenhangende beleidsmatige, organisatorische en operationele aspecten helder voor u in kaart. Dat geldt onder meer voor financiële en logistieke processen.

Het uitgangspunt bij onze business consultancy: het optimaliseren van uw financiële performance. Aansluitend op deze advisering kunnen wij u organisatie ondersteunen met een duurzame implementatie en integratie op het gebied van Finance, CPM, Spend Management, BI & Visual Analytics en ERP software.

U heeft een ‘onmogelijke’ opdracht/wens? Daag onze business consultant gerust uit!

Business Consultant - Wout Mout

Wout Mout
Business Consultant bij Solmate

“Dit is misschien wel één van de meest complexe en uitdagende projecten waaraan ik de afgelopen 10 jaar heb gewerkt. Enerzijds komt dat door het grote aantal mensen en bedrijven dat er bij betrokken is. Anderzijds door de uitdagende doelstellingen van de internationale Profile-organisatie.”

carlo rolle
Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle