Neemt dagelijks werk uit handen

Implementatie-, upgrade- of integratieprojecten zijn soms grote projecten, waar óók veel tijd van jouw financiële medewerkers in gaat zitten. Zij kennen de interne processen natuurlijk het allerbeste en gaan samen met Solmate aan de slag met de uitvoering.

Maar… Dat betekent mogelijk wel dat belangrijk dagelijks werk blijft liggen. Ook daar kunnen we bij ondersteunen, door deze taken tijdelijk over te nemen. Zo zorgen we er samen voor dat er na go-live geen grote achterstanden zijn in de administratieve verwerking.

Wilbert-graafmans

Wilbert Graafmans
Manager IT Competence Center Verzekeren

“De inzichten van de Scan Optimalisatie Financiële Processen hebben ons beter inzicht gegeven waar we CODA voor kunnen inzetten, zowel in Nederland als in België. Solmate is ook niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, wat wij als coöperatie DELA alleen maar kunnen waarderen.”

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo rolle
Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle