Veilig naar de volgende versie

Periodiek brengt Unit4 een verbeterde versie uit van Unit4 ERP(x). Dit behelst vaak veel meer dan alleen de installatie van de software en het draaien van de benodigde upgrade scripts…

Als er namelijk nieuwe functionaliteiten geïntroduceerd zijn door Unit4 die je ook wilt gaan gebruiken, dan moet de bestaande procesinrichting tegen het licht worden gehouden. Klopt de huidige inrichting nog wel met de nieuwe functionaliteiten? 

Ook kan een upgrade gelijk een mooi moment zijn om de software te optimaliseren. Misschien worden bepaalde bestaande functionaliteiten nog niet ten volle benut. Of kunnen kleine aanpassingen gelijk een grote tijdsbesparing betekenen. 

Solmate heeft getrainde consultants in huis die op dagelijkse basis bezig zijn met Unit4 ERP(x). Door ons partnership met Unit4 blijven we op de hoogte van best practices en zijn we in staat om deze ook bij jou door te voeren. 

Niels van Woudenberg

Niels van Woudenberg
Head of Information Management bij Corio

“Corio is een vastgoedonderneming en heeft als core business het creëren van ontmoetingsplekken door het selecteren, ontwikkelen en exploiteren van winkelcentra in Europa. Ik kan zonder zorgen projecten uitbesteden aan Solmate, zij hebben de regie in handen en ze maken ieder project tot een succes. De projectaanpak van Solmate past perfect bij onze wens en is een voorbeeld voor andere partijen.”

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo rolle
Plan uw call

Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle