NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24
SAP Business Intelligence

Informatie eenvoudig en snel toegankelijk voor iedereen

SAP Business Intelligence maakt informatie eenvoudig en snel toegankelijk voor iedereen. Dit ongeacht waar de data zich bevindt en ongeacht waar en hoe deze data moet worden getoond. Of het nu gaat om gecontroleerde statische rapportages op uw financiële bronsysteem of juist om analyse en visualisatie van uw klantdata.

Solmate heeft de kennis en tools om dit voor u in te richten. Op uw eigen werkplek, in de cloud, op uw tablet of telefoon. Wij zorgen voor een gecontroleerde en veilige toegang en opslag.

Geef medewerkers in uw organisatie de mogelijkheid zichzelf te voorzien van informatie, of ze nu op kantoor zijn of onderweg en een mobile device gebruiken. Als uw mensen zijn uitgerust met de juiste gegevens, kunnen ze sneller en beter reageren, hoeven ze geen activiteiten opnieuw te doen en dragen ze dus meer bij aan uw organisatie.

Met de Business Intelligence oplossingen van Solmate behalen uw teams opmerkelijke resultaten omdat alle medewerkers binnen uw organisatie selfservicetoegang hebben tot relevante informatie. Daarnaast helpt Business Intelligence uw organisatie om op basis van accurate feiten en relevante gegevens betere beslissingen te nemen, ongeacht waar de gegevens zich bevinden.

Ilionx

ilionx

Partner in Business Intelligence

Samen met ilionx kunnen we onze klanten voortaan nog beter en effectiever van dienst te kunnen zijn op het gebied van Business Analytics.

 

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
waterschap-de-dommel
Multi
Nuffic
cm
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
nieuwkoop
De_Connectie
gemeente-leeuwarden
Unive
Unilever
gemeente-arnhem
Vlieland
Euretco
dilleenkamille
alcomotive

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo-rolle
Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.

Plan uw call