Expenses
Op het moment van de uitgave creëert de medewerker op eenvoudige wijze een elektronische onkostendeclaratie

Medewerkers verspillen veel tijd aan onkostendeclaraties. Wij bieden een schaalbare oplossing met de mogelijkheden die nodig zijn om zichtbaarheid van uitgaven te vergroten, wereldwijde naleving te garanderen en medewerkers te ontlasten.

Ontworpen met de mobiliteit van uw medewerker in het achterhoofd, een intelligente, gebruiksvriendelijke mobiele ervaring die ontworpen is om u medewerker optimaal te ondersteunen. Een flexibele geïntegreerde oplossing die krachtige administratieve ondersteuning biedt aan het Finance team.

Coupa Expenses is een cruciaal onderdeel van de complete oplossing, waarbij verschillende soorten uitgaven samenkomen om besparingsmogelijkheden te identificeren.

Expenses intelligent software for your iPhone

Sourcing

Het vinden van de juiste sourcing-oplossing om te voldoen aan de behoeften van uw organisatie kan een uitdagend proces lijken, maar het hoeft niet zo te zijn.

Lees meer

solmategroup- life cycle management

Contracts

Maximaliseer de impact van uw buy-side-contracten en verbeter de efficiëntie van uw contracteringsproces.

Lees meer

Supplier Management

Stop met het jagen op leveranciers. Gebruik ‘right-time-participation’ om informatie over leveranciers natuurlijk te verzamelen via het procure-to-pay-proces.

Lees meer

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo rolle

Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Expenses Technology

Expenses automated business expense reports

Coupa maakt bedrijven winstgevender door kosten te verminderen; met een simpele Spend Management oplossing die medewerkers en leveranciers echt willen gebruiken. Als u vindt dat uw Procurement tools eenvoudiger, flexibeler en gemakkelijker moeten zijn, sneller te implementeren, en vooral meer besparingen op moeten leveren – dan is het tijd om naar Coupa te kijken.

Lees meer