Invoicing
Ondersteun het digitaliseren van inkoopfacturen, automatisch matchen en goedkeuren

Invoicing. Voorkom dat uw AP-afdeling verzuipt in een zee van papier met efficiënte, accurate en tijdige factuurverwerking met Coupa Invoicing. Versterk de relaties met uw leveranciers en verbeter de efficiëntie. De Coupa invoice compliance software valideert automatisch de landspecifieke eisen van facturen.

Sourcing

Het vinden van de juiste sourcing-oplossing om te voldoen aan de behoeften van uw organisatie kan een uitdagend proces lijken, maar het hoeft niet zo te zijn.

Lees meer

solmategroup- life cycle management

Contracts

Maximaliseer de impact van uw buy-side-contracten en verbeter de efficiëntie van uw contracteringsproces.

Lees meer

Supplier Management

Stop met het jagen op leveranciers. Gebruik ‘right-time-participation’ om informatie over leveranciers natuurlijk te verzamelen via het procure-to-pay-proces.

Lees meer

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo rolle

Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Invoicing Technology

Invoicing management software from coupa

Coupa maakt bedrijven winstgevender door kosten te verminderen; met een simpele Spend Management oplossing die medewerkers en leveranciers echt willen gebruiken. Als u vindt dat uw Procurement tools eenvoudiger, flexibeler en gemakkelijker moeten zijn, sneller te implementeren, en vooral meer besparingen op moeten leveren – dan is het tijd om naar Coupa te kijken.

Lees meer