Procurement
Stroomlijn het inkoopproces, verhoog uw grip op en inzicht in procurement

Een inkoopsysteem dat door uw medewerkers wordt omarmd, omdat ze een webshop ervaring herkennen en willen gebruiken.

Een lage acceptatie door medewerkers vormt het grootste obstakel voor een succesvolle implementatie en gebruik van een inkoopsysteem. Een hogere acceptatie leidt tot een hoger percentage van de uitgaven die door het inkoopsysteem stromen en uitgaven die daarmee in control zijn. Betere zichtbaarheid van en inzicht in de uitgaven geeft meer mogelijkheden om de inkoop te optimaliseren.

Stroomlijn het inkoopproces, waarbij grip en inzicht zal worden verhoogd.

Sourcing

Het vinden van de juiste sourcing-oplossing om te voldoen aan de behoeften van uw organisatie kan een uitdagend proces lijken, maar het hoeft niet zo te zijn.

Lees meer

solmategroup- life cycle management

Contracts

Integreer uw contracten rechtstreeks in uw bedrijfsprocessen.

Lees meer

Supplier Management

Stop met het jagen op leveranciers. Gebruik ‘right-time-participation’ om informatie over leveranciers natuurlijk te verzamelen via het procure-to-pay-proces.

Lees meer

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo rolle

Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Procurement Technology

Coupa Procurement software system

Coupa maakt bedrijven winstgevender door kosten te verminderen; met een simpele Spend Management oplossing die medewerkers en leveranciers echt willen gebruiken. Als u vindt dat uw Procurement tools eenvoudiger, flexibeler en gemakkelijker moeten zijn, sneller te implementeren, en vooral meer besparingen op moeten leveren – dan is het tijd om naar Coupa te kijken.

Lees meer