Sourcing
Coupa Sourcing Optimization

Het bepalen van de juiste leverancier tijdens uw strategisch en tactisch inkopen(sourcing) is een uitdagend proces.

Het vinden van de juiste sourcing-oplossing om dit proces te ondersteunen is nog uitdagender, maar het hoeft niet zo moeilijk te zijn.

Of het nu gaat om het uitsturen van een eenvoudige prijsofferte, reverse action of om een complex strategische sourcing met geavanceerde optimalisatietechnieken, de Coupa sourcing oplossing verwerkt dit in alle gevallen efficiënt en effectief. Hiermee wordt de strategische impact van sourcing op de winstgevendheid van uw organisatie vergroot.

Coupa sourcing software
solmategroup- life cycle management

Contracts

Integreer uw contracten rechtstreeks in uw bedrijfsprocessen.

Lees meer

Supplier Management

Stop met het jagen op leveranciers. Gebruik ‘right-time-participation’ om informatie over leveranciers natuurlijk te verzamelen via het procure-to-pay-proces.

Lees meer

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo rolle

Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Sourcing Technology

Expenses automated business expense reports

Coupa maakt bedrijven winstgevender door kosten te verminderen; met een simpele Spend Management oplossing die medewerkers en leveranciers echt willen gebruiken. Als u vindt dat uw Procurement tools eenvoudiger, flexibeler en gemakkelijker moeten zijn, sneller te implementeren, en vooral meer besparingen op moeten leveren – dan is het tijd om naar Coupa te kijken.

Lees meer