Supplier Management
Een win-win situatie

Transformeer het beheren van uw leveranciersinformatie naar samenwerken met uw leverancier. Laat de leverancier zelf de leveranciersinformatie en certificeringen verzamelen en voor u in uw systeem up-to-date houden.

Een win-win situatie. De leveranciers verstrekken hun up-to-date informatie op hetzelfde moment dat ze inkooporders ontvangen, facturen indienen en betalingsinformatie controleren.

U vermindert verstoringen in uw proces, terwijl u de juiste informatie ontvangt van de leveranciers die u nodig heeft voor de naleving van wet- en regelgeving.

Sourcing

Het vinden van de juiste sourcing-oplossing om te voldoen aan de behoeften van uw organisatie kan een uitdagend proces lijken, maar het hoeft niet zo te zijn.

Lees meer

solmategroup- life cycle management

Contracts

Integreer uw contracten rechtstreeks in uw bedrijfsprocessen.

Lees meer

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo rolle

Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Supplier Management Technology

Expenses automated business expense reports

Coupa maakt bedrijven winstgevender door kosten te verminderen; met een simpele Spend Management oplossing die medewerkers en leveranciers echt willen gebruiken. Als u vindt dat uw Procurement tools eenvoudiger, flexibeler en gemakkelijker moeten zijn, sneller te implementeren, en vooral meer besparingen op moeten leveren – dan is het tijd om naar Coupa te kijken.

Lees meer