NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24

Solmate Supportdesk

Je kunt ons altijd bellen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over de (inrichting van je) financiële software? Wil je een nieuwe versie installeren? Zie je een fout in de software? Moet het beheer overgenomen worden tijdens vakanties? We staan voor je klaar.

Toegevoegde waarde

Soms krijgen we van nieuwe support-klanten de vraag wat de toegevoegde waarde is van de supportdesk. “Ik krijg toch al support via de softwareleverancier?” Op zich klopt dat natuurlijk. Softwareleveranciers leveren echter alleen support op hun eigen producten. De Solmate supportdesk, bestaande uit een team van financieel-experts, gaat verder door ondersteuning te leveren op het volledige pakket dat bij jou draait. Van updates, add-ons tot de inrichting van de software. Hier zitten geen beperkingen aan.

Crescendo

Heb je ook Crescendo in je Unit4 Financials pakket? Dat komt helemaal goed uit. Deze software is een add-on en onderdeel van het portfolio van Solmate. Heb je een vraag, verbetering of hulp nodig als het gaat om Crescendo? Dan kunnen wij je bij uitstek helpen.

Support, aangepast op jouw behoeften

Wat voor soort support kan jouw organisatie gebruiken?
Elke organisatie is anders en daarom leveren we diensten in verschillende vormen en maten. Als het nodig is passen we deze nog verder aan naar jouw situatie. Misschien komt de vakantieperiode eraan en heb je vervangende beheerders nodig. Of je wilt graag tweede- en derdelijns ondersteuning voor de functioneel beheerafdeling. Er zijn ook klanten die bij ons full-service-support afnemen en waarbij we het volledige functioneel beheer hebben overgenomen. Voor enkele klanten voeren we bovendien standaard periodieke taken uit zoals de jaarafsluiting en archivering.

Rayn-Hannina-e1593442170611

Rayn Hannina – Coördinator Supportdesk

Actuele expertise

Het kan uitdagend zijn om het functioneel beheer van softwaresystemen zelf efficiënt uit te voeren. Het op peil houden van kennis en ervaring kost teveel tijd en budget in verhouding tot de uit te voeren werkzaamheden. Daarom is Solmate een eigen supportdesk gestart.

We hebben meer dan twee decennia ervaring met financiële systemen. De vele doorlopende opdrachten voor updates, upgrades, migraties en optimalisaties bij verschillende klanten, staan borg voor actuele kennis.

Ondersteuning door de Solmate-supportdesk biedt gegarandeerd een snelle en kosteneffectieve oplossing.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

Heb je al een idee gekregen hoe we je kunnen helpen? Of zou je hier graag nog even over willen sparren? We voorzien je graag van meer informatie.

Neem contact op
Dennis-guerain-nuffic-100x100

Dennis Guerain
Business information administrator van de Nuffic

“De samenwerking met Solmate kenmerkt zich door proactiviteit, meedenken en het bieden van de oplossing die het best bij ons past. Audit trail en een verbeterde verplichtingenadministratie zijn niet langer toekomstmuziek, maar realiteit.”

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
waterschap-de-dommel
Multi
Nuffic
cm
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
nieuwkoop
De_Connectie
gemeente-leeuwarden
Unive
Unilever
gemeente-arnhem
Vlieland
Euretco
dilleenkamille
alcomotive

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo-rolle
Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.

Neem contact op