NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24

Onze ERP-specialisten staan voor je klaar


Gebruik je Unit4 ERP of Unit4 ERPx en heb je behoefte aan advies bij specifieke vraagstukken? Ook dan staan onze ERP-consultants voor je klaar. Zij hebben veel ervaring met de software en voeren op dagelijkse basis complexe projecten uit voor onze klanten.

Zo worden zij met regelmaat ingezet voor implementaties, optimalisaties, upgrades en migraties. Maar ook ad hoc werkzaamheden en de inhuur van een consultant is mogelijk. Veel consultants waren voorheen werkzaam bij Unit4 of hebben een financiële functie bekleed. Daardoor zijn deze specialisten als geen ander in staat om zich snel in te leven in jouw problematiek.

Wilbert-graafmans

Wilbert Graafmans
Manager IT Competence Center Verzekeren

“De inzichten van de Scan Optimalisatie Financiële Processen hebben ons beter inzicht gegeven waar we CODA voor kunnen inzetten, zowel in Nederland als in België. Solmate is ook niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, wat wij als coöperatie DELA alleen maar kunnen waarderen.”

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
Liof
Multi
Nuffic
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
Unilever
Unive

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo-rolle
Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.

Neem contact op