NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24

Weinig handwerk meer door softwarekoppelingen


Organisaties maken vaak gebruik van diverse softwaresystemen. Om de gegevens tussen de systemen te laten matchen vindt er vaak nog (te)veel handmatig inklopwerk plaats. Een koppeling tussen de systemen zou een mooie tijdsbesparing kunnen betekenen.

De technisch consultants van Solmate hebben ruime ervaring bij het definiëren en bouwen van interface tussen jouw systemen en Unit4 ERP(x). Zo kijkt iedereen in de organisatie naar dezelfde data. 

Ditzelfde is ook mogelijk voor het realiseren van de benodigde rapportages uit het systeem. Daar kunnen onze ervaren BI consultants je bij van dienst zijn. 

Wilbert-graafmans

Wilbert Graafmans
Manager IT Competence Center Verzekeren

“De inzichten van de Scan Optimalisatie Financiële Processen hebben ons beter inzicht gegeven waar we CODA voor kunnen inzetten, zowel in Nederland als in België. Solmate is ook niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, wat wij als coöperatie DELA alleen maar kunnen waarderen.”

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
Liof
Multi
Nuffic
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
Unilever
Unive

Scan Optimalisatie Financiële Processenr

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo-rolle
Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.

Plan uw call