NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24

Neemt dagelijks werk uit handen


Implementatie-, upgrade- of integratieprojecten zijn soms grote projecten, waar óók veel tijd van jouw financiële medewerkers in gaat zitten. Zij kennen de interne processen natuurlijk het allerbeste en gaan samen met Solmate aan de slag met de uitvoering.

Maar… Dat betekent mogelijk wel dat belangrijk dagelijks werk blijft liggen. Ook daar kunnen we bij ondersteunen, door deze taken tijdelijk over te nemen. Zo zorgen we er samen voor dat er na go-live geen grote achterstanden zijn in de administratieve verwerking.

Wilbert-graafmans

Wilbert Graafmans
Manager IT Competence Center Verzekeren

“De inzichten van de Scan Optimalisatie Financiële Processen hebben ons beter inzicht gegeven waar we CODA voor kunnen inzetten, zowel in Nederland als in België. Solmate is ook niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, wat wij als coöperatie DELA alleen maar kunnen waarderen.”

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
Liof
Multi
Nuffic
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
Unilever
gemeente-arnhem
Unive

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo-rolle
Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.

Neem contact op