NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24

Snel optimaal aan de slag met Unit4 ERP(x)


Als je een ERP(x)-systeem wilt implementeren of optimaliseren, dan zal je merken dat hierbij veel bedrijfsprocessen worden geraakt. Hoewel het systeem goed aangesloten wordt op die processen, zullen er in de praktijk altijd veranderingen plaatsvinden. Je wilt natuurlijk dat de situatie er na de implementatie of optimalisatie beter uitziet dan ervoor. 

Voor organisaties is de implementatie of optimalisatie van Unit4 ERP een complex en incidenteel project. Voor Solmate is het dagelijks werk. Onze mensen zijn getraind in projectmatig werken en kennen de software van binnen en buiten. Daardoor kunnen we zorgen voor een soepele overgang.

Om implementatie- en optimalisatieprojecten efficiënt en effectief te laten verlopen, ondersteunen we onze klanten op het gebied van: 

  • projectmanagement door het leveren van projectmanagers;
  • het opstellen van projectplannen; 
  • het in kaart brengen van verschillen tussen de huidige processen en best practices; 
  • het uitrollen van het project; 
  • het inrichten van de applicatie; en
  • het testen en beheren van het opgeleverde systeem. 

De consultants van Solmate zijn getraind in het snel en goed inrichten van Unit4 ERP(x). Door ons partnership met Unit4 blijven we voortdurend op de hoogte van best practices van de leverancier en van de actuele productontwikkelingen. Wij helpen je als (nieuwe) ERP-gebruiker bij optimaal gebruik van de software. 

Marius-Wijnen-100x100

Marius Wijnen
Regional Change Manager Northern Europe bij Arval

“Arval is een internationale autoleasemaatschappij met vestigingen in 25 landen en activiteiten in 14 landen wereldwijd via een netwerk van partners. Solmate fungeert als klankbord en de samenwerking kenmerkt zich door flexibiliteit en kennis. Door de migratie naar HIPPOS en CODA is Arval in staat een forse efficiencyslag te realiseren.”

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
Liof
Multi
Nuffic
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
Unilever
Unive

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo-rolle
Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.

Neem contact op