NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24

Projecten van Unit4 financials


Naast ad hoc werkzaamheden bij klanten voert Solmate ook complete projecten uit bij klanten. Het gaat dan veelal om upgrades, her-implementaties of integratie projecten. Hierbij kan Solmate eigen projectmanagers inzetten die vanaf projectinitiatie tot en met overdracht aan de staande beheerorganisatie zorg dragen voor de uitvoering en het behalen van de voorziene resultaten van de business case. De projectmanager zorgt tevens voor coördinatie van de inzet van consultants en afstemming met derde partijen.

Om optimaal te kunnen ondersteunen bij dit soort projecten, heeft Solmate alle disciplines in huis. Dit begint met ervaren projectmanagers die alle aspecten kunnen begeleiden. Vervolgens zijn business consultants beschikbaar om de wijzigingen in processen in kaart te brengen en te begeleiden. De installatie en technische upgrade worden uitgevoerd door onze technisch consultants en de functionele applicatieconsultants verzorgen de inrichting van nieuwe functionaliteit of de aanpassing van de bestaande inrichting.

Marius-Wijnen-100x100

Marius Wijnen
Regional Change Manager Northern Europe bij Arval

“Arval is een internationale autoleasemaatschappij met vestigingen in 25 landen en activiteiten in 14 landen wereldwijd via een netwerk van partners. Solmate fungeert als klankbord en de samenwerking kenmerkt zich door flexibiliteit en kennis. Door de migratie naar HIPPOS en CODA is Arval in staat een forse efficiencyslag te realiseren.”

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
waterschap-de-dommel
Multi
Nuffic
cm
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
nieuwkoop
De_Connectie
gemeente-leeuwarden
Unive
Unilever
gemeente-arnhem
Vlieland
Euretco
dilleenkamille
alcomotive

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo-rolle
Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.

Neem contact op