NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24

Voor upgrades van CODA


Periodiek brengt Unit4 een nieuwe versie uit van Unit4 (CODA) Financials, daarnaast wordt periodiek een servicepack van Unit4 Financials uitgebracht. Wij kunnen u met onze kennis en ervaring ondersteunen bij het installeren van servicepacks inclusief de inpassing van nieuwe functies die hiermee samenhangen. Voor upgrades van Unit4 Financials (bijvoorbeeld naar versie 14) is veelal een groter project nodig. Puur vanuit technisch oogpunt kan een upgrade van Unit4 Financials beperkt zijn in scope, in praktijk blijkt echter dat dit meer behelst dan de installatie van de software en het draaien van de benodigde upgrade scripts.

Belangrijk bij een upgrade is de reden waarom een organisatie de overstap naar een nieuwe versie maakt. Is dit om een ondersteunde versie van de software te gebruiken, dan kan het een relatief eenvoudig project zijn. Zodra een organisatie een upgrade uitvoert om nieuwe functionaliteit te implementeren, dan zal een groter project moeten worden gestart waarbij de bestaande

procesinrichting tegen de gewijzigde functionaliteit gehouden moet worden om de beste combinatie te verkrijgen. Ook kan een dergelijke upgrade reden zijn om bestaandeinefficiënties te verhelpen. Een en ander vereist een actieve houding van de consultant en een brede blik op de financiële processen van de klant. Betrokkenheid van de IT-organisatie is een belangrijke succesfactor. We zien namelijk maar al te vaak dat de infrastructuur niet meer voldoet aan de gewijzigde minimale specificaties van Unit4 Financials.

Om optimaal te kunnen ondersteunen bij dit soort projecten, heeft Solmate alle disciplines in huis. Dit begint met ervaren projectmanagers die alle aspecten kunnen begeleiden. Vervolgens zijn onze business consultants beschikbaar om de wijzigingen in processen in kaart te brengen en te begeleiden. De installatie en technische upgrade worden uitgevoerd door onze technisch consultants (indien gewenst in samenwerking met Unit4) en de functionele applicatie consultants verzorgen de inrichting van nieuwe functionaliteit of de aanpassing van de bestaande inrichting.

Niels van Woudenberg

Niels van Woudenberg
Head of Information Management bij Corio

“Corio is een vastgoedonderneming en heeft als core business het creëren van ontmoetingsplekken door het selecteren, ontwikkelen en exploiteren van winkelcentra in Europa. Ik kan zonder zorgen projecten uitbesteden aan Solmate, zij hebben de regie in handen en ze maken ieder project tot een succes. De projectaanpak van Solmate past perfect bij onze wens en is een voorbeeld voor andere partijen.”

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
waterschap-de-dommel
Multi
Nuffic
cm
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
nieuwkoop
De_Connectie
gemeente-leeuwarden
Unive
Unilever
gemeente-arnhem
Vlieland
Euretco
dilleenkamille
alcomotive

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

Plan uw call
Plan uw call

Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle

Neem contact op