Upgrade naar Versie 14
Stel uzelf de volgende vragen

Met de komst van Unit4 Financials (Coda) versie 14 is de tijd gekomen om te onderzoeken of, wanneer en hoe een upgrade van Unit4 Financials (CODA) voor u zinvol is. Deze vragen kunnen u hierbij helpen:

 • Welke versie wordt nu gebruikt?
  Het support op Unit4 Financials (Coda) Versie 12 gaat aflopen. Al naar gelang de doorlooptijd van een upgrade voor uw organisatie, zult u op korte termijn moeten starten om op een ondersteunde versie te blijven.
 • Zijn er nieuwe functies die uw organisatie goed kan gebruiken?
  Kijk hierbij bijvoorbeeld naar de autorisatie op element stambestanden, de flexi-velden op transacties, de meerdere bijlagen bij transacties of de nieuwe Billing module.
 • Zijn er belemmeringen voor een upgrade?
  Er zijn ook functies vervallen of gewijzigd in versie 14, zoals LDAP/Kerberos opties voor Single Sign-on en de “oude” Coda client.
 • Is er een wens om op serverniveau over te stappen op nieuwere hardware/operating system/database/middleware?
  Met versie 14 zijn er meer mogelijkheden om op de meest recente versies van operating system, database software of middleware te draaien. Door een upgrade van CODA neemt u wellicht beperkingen weg voor uw IT infrastructuur.

Om u te begeleiden bij deze keuzes en u indien gewenst te helpen met de upgrade van uw CODA omgeving naar de nieuwe Unit4 Financials versie 14, kunt u contact opnemen met onze experts.

U kunt kiezen voor een “As Is” upgrade van CODA. CODA is echter maar één onderdeel van uw gehele inrichting van financiële systemen. Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van financiële system raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld.

Niels van Woudenberg

Niels van Woudenberg
Head of Information Management bij Corio

“Corio is een vastgoedonderneming en heeft als core business het creëren van ontmoetingsplekken door het selecteren, ontwikkelen en exploiteren van winkelcentra in Europa. Ik kan zonder zorgen projecten uitbesteden aan Solmate, zij hebben de regie in handen en ze maken ieder project tot een succes. De projectaanpak van Solmate past perfect bij onze wens en is een voorbeeld voor andere partijen.”

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo rolle

Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!