NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24
Solmate is ISO 27001 gecertificeerd

ISO 27001

Solmate is opnieuw ISO 27001 gecertificeerd. Het voordeel hiervan voor u is dat u er hierdoor van verzekerd bent dat wij de juiste maatregelen treffen om gegevens te beveiligen en veilig te houden. Door jaarlijkse interne en externe controles wordt gewaarborgd dat we blijvend aan de gestelde eisen voldoen. Wat houdt een ISO 27001 certificering in?

Ook fysieke informatiebeveiliging

ISO 27001 is de internationaal bekende norm voor Information Security Management. Deze norm stelt uiterst strenge eisen op het gebied van beveiligingsmaatregelingen en algemene bedrijfsrisico’s. De ISO 27001-certificering heeft betrekking op informatiebeveiliging en betreft niet alleen de online en technische beveiliging maar ook de fysieke beveiliging. Duidelijk zal zijn: uw informatie is bij ons altijd in veilige handen.

Aantoonbare veiligheid

De klanten en partners waarmee Solmate werkt weten al jaren dat we veel waarde hechten aan online, technische en fysieke beveiliging. Doordat Solmate ISO 27001 gecertificeerd is, kunnen we nu ook officieel aantonen dat al uw informatie, dus ook uiterst vertrouwelijke informatie, altijd veilig is bij ons. Hierdoor kunt u zich met een volkomen veilig gevoel blijven focussen op uw business. Wilt u weten wat een ISO 27001-certificering precies inhoudt? Lees er hier meer over.

Veiligheid altijd hoogste prioriteit

Gerard Greidanus, eigenaar en bestuurder van Solmate: “Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ons gericht op financiële toepassingen. Ons internationale klantenbestand bestaat veelal uit finance gerichte bedrijven. (Informatie)beveiliging is voor hen en ons altijd al een belangrijk aspect geweest van de werkzaamheden. Onze medewerkers zijn daarom goed op de hoogte van het belang van discretie en geheimhouding. Sterker nog, discretie is de basis van het bestaansrecht van Solmate. Dit hebben we onder andere vastgelegd in:

  • Arbeidsovereenkomsten.
  • Opdrachtovereenkomsten met klanten.
  • Overeenkomsten met business-partners.

Het belang van een ISO 27001-certificering is duidelijk. We werken continue met informatiebeveiliging, kennen het belang maar we willen dit op een formele wijze kunnen aantonen. Het ISO 27001 certificaat reflecteert onmiskenbaar dat Solmate op een juiste wijze omgaat met haar informatie.”

ISO
Gerard Greidanus

Gerard Greidanus
Oprichter en bestuurder van Solmate

“Wat is de grootste kracht van Solmate? Onze mensen. Ze zijn professioneel en servicegericht. Solmate consultants zijn echte experts. Wij weten bijvoorbeeld álles van banken en verzekeraars. En we hebben mensen aan boord die al vijftien jaar iedere dag met Unit4 Financials werken. Dat maakt ons zowel voor IT als voor de CFO een prettige gesprekspartner.”

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
waterschap-de-dommel
Multi
Nuffic
cm
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
nieuwkoop
De_Connectie
gemeente-leeuwarden
Unive
Unilever
gemeente-arnhem
Vlieland
Euretco
dilleenkamille
alcomotive

Solmate werkt samen met

Solmate is een strategische business partner die uw organisatie ondersteunt bij het realiseren van uw financiële transformatie. Onze expertise ligt in consultancy, implementatie en integratie op het gebied van Finance, CPM, Spend Management, BI & Visual Analytics en ERP software.