Werken bij Solmate
Solmate zoekt (junior) consultants

Functie
Wij zijn opzoek naar een kandidaat met een afgeronde HBO/WO opleiding op financieel gebied, die door wilt groeien als technisch specialist. Omdat je als junior zult beginnen, is er geen specifieke productkennis vereist. Dit wordt je namelijk bijgebracht middels onze interne trainingen.

Solmate
Solmate wil de beste Unit4 Financials en Unit4 ERP partner van de BeNeLux zijn en daar hebben we jou bij nodig!
Onze klanten bevinden zich in Nederland en België. Solmate heeft kantoren in ‘s-Hertogenbosch, Hoevelaken en Brasschaat (BE) maar je zal hoofdzakelijk bij onze klanten in Nederland en België zitten.

Werkzaamheden
Als junior consultant begin je met een aantal interne trainingen, zodat je vakkennis kunt opdoen met onze financiële systemen. Vervolgens ga je met collega’s mee gaan naar de klant. Hier begint het opdoen van echte kennis. Je gaat je expertise leggen op één gebied en hierin doorgroeien. Uiteindelijk zul je de projectleider of opdrachtgever ondersteunen op een specifiek expertise gebied. Wanneer deze expertise voldoende is uitgebreid, is er altijd een andere expertise.

Onze junioren verdiepen in financiële systemen. Hiermee wordt bedoeld dat kennis wordt opgedaan hoe het systeem werkt, waarmee de klant dagelijks de financiële administratie voert. Doordat jij gaat leren hoe dit systeem werkt, kun jij de klant helpen bij problemen, upgraden en ben jij het aanspreekpunt van de klant voor allerlei andere zaken.

Wat wij bieden

 • Een brede functie in een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief;
 • Mogelijkheden om te blijven groeien en je verder te ontwikkelen in je vakgebied en je carrière;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Past jouw profiel bij ons?

 • Opleiding: in het bezit van een afgeronde HBO/WO opleiding op financieel economisch gebied.
 • Technisch: affiniteit met IT die je verder wilt ontwikkelen.
 • Leren en onderzoeken: het snel leren en opnemen van informatie.
 • Overtuigen en beïnvloeden: goede communicatieve skills om anderen te overtuigen en te onderhandelen. Daarnaast je richten op de klant en het belangrijk vinden om de klant tevreden te stellen.
 • Persoonlijke werkdoelen bereiken: jezelf willen uitdagen en gaan voor de gestelde doelen.
 • Werksfeer: omdat onze consultants veel buiten de deur werken, is het belangrijk dat je makkelijk je kunt aanpassen in verschillende werksferen.
 • Reizen: we werken hybride maar natuurlijk krijg jij een leuke auto om zowel zakelijk als privé te rijden. Maar dat betekend ook dat je voor je werk vele kilometers zult maken. Dit betekend dat je in het bezit moet zijn van je rijbewijs en reizen leuk vindt!

Geïnteresseerd? Stuur een mail of neem contact op voor meer informatie

Fethullah

Fethullah
Consultant

Lees ook het blog van Fethullah, één van onze consultants die vorig jaar is gestart bij Solmate.