Werken bij Solmate
Wij zoeken (junior) consultants

Profiel

Wij zoeken een kandidaat met een hoger diploma op financieel gebied die wil doorgroeien naar de functie van (technisch) specialist. Omdat je als junior bij ons zult beginnen, is er geen specifieke productkennis vereist. Die doe je namelijk op tijdens onze uitdagende interne trainingen.

Onze klanten bevinden zich in België en Nederland. Ons hoofdkantoor is in ‘s-Hertogenbosch, maar je zal hoofdzakelijk bij onze klanten of ons kantoor in België zitten.

Werkzaamheden

Als junior consultant begin je met een aantal intensieve interne trainingen, zodat je vakkennis opdoet over onze financiële systemen. Na je opleidingstraject ga je met ervaren collega’s mee naar de klant. Dan ga je je kennis pas echt uitbreiden met praktijkkennis. Vervolgens ga je je toeleggen op één expertisegebied en daarin doorgroeien. Uiteindelijk zul je de projectleider of opdrachtgever ondersteunen op een specifiek expertisegebied. Wanneer deze expertise voldoende is uitgebreid, is er altijd een ander expertisegebied.

Onze junioren verdiepen zich in financiële systemen. Hiermee wordt bedoeld dat kennis wordt opgedaan over de werking van het systeem waarmee de klant dagelijks de financiële administratie voert. Doordat jij gaat leren hoe dit systeem werkt, kun jij de klant helpen met veranderingen en bij problemen en ben jij voor allerlei andere zaken het eerste aanspreekpunt voor de klant.

Wat wij bieden

  • Een brede functie in een uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor eigen initiatief.
  • Mogelijkheden om te blijven groeien en je verder te ontwikkelen in je vakgebied en je carrière.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Past jouw profiel bij ons?

  • Opleiding: je hebt een hoger diploma op financieel en/of economisch gebied.
  • Technisch: affiniteit met en kennis van IT die je verder wilt ontwikkelen.
  • Leren en onderzoeken: je kunt snel informatie opnemen en leert snel.
  • Overtuigen en beïnvloeden: je hebt goede communicatieve skills om anderen te overtuigen en te onderhandelen. Je bent heel klantgericht en vindt het daarom bijzonder belangrijk om de klant tevreden te stellen.
  • Persoonlijke werkdoelen bereiken: je wilt jezelf uitdagen en gaat voor het behalen van de gestelde doelen.
  • Werksfeer: omdat onze consultants veel buiten de deur werken, is het belangrijk dat je je gemakkelijk en snel kunt aanpassen aan verschillende werkomgevingen.
  • Reizen: natuurlijk krijg jij een leuke bedrijfswagen om zowel zakelijk als privé te rijden. Voor deze functie geldt ook dat je voor je werk vele kilometers zult maken. Je moet daarom in het bezit zijn van een rijbewijs en reizen leuk vinden!
Geïnteresseerd? Stuur ons een mail
Fethullah

Fethullah
Consultant

Lees ook het blog van Fethullah, één van onze consultants die vorig jaar is gestart bij Solmate.