NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24

Geruisloze oplossing van Solmate

Stap je ook over op e-factureren? Goed idee. Stel je namelijk eens voor dat je bijna geen handmatig werk meer hebt. Facturen geautomatiseerd en op de juiste plek binnenkomen in Unit4 Financials. Dubbelingen vanzelf uit het systeem worden gefilterd. Spookfacturen niet meer voorkomen en de foutmarge voortaan nihil is.

Nieuwe module

Solmate biedt in samenwerking met eConnect de oplossing die bovenstaande situatie mogelijk maakt. Met de module e-Invoicing, die Unit4 ontsloten heeft op de API van eConnect, kun je inkoopfacturen hybride verwerken en veilig e-facturen verzenden naar overheden en andere organisaties. Solmate heeft de expertise in huis om jou te helpen deze functionaliteiten optimaal in gebruik te nemen binnen Unit4 Financials.

Bekijk onze aanbieding hieronder!

Het proces

Hoe ziet zo’n e-facturatie proces eruit? Een factuur komt elektronisch binnen in het register van Unit4 Financials. Daarin staat de crediteurenregel, het bedrag, het factuurnummer en een voorbeeld van de factuur. De software van eConnect en Unit4 hebben dan al gecontroleerd of de factuur legitiem is en of deze niet dubbel is binnengekomen.

De crediteurenadministratie kan de factuur direct coderen, bijvoorbeeld met een kostenplaats en btw-code. Als je gebruikmaakt van de verplichtingen-module, dan is coderen zelfs niet nodig. Dit wordt automatisch van de inkooporder overgenomen. Vervolgens gaat de factuur rond in de organisatie en wordt hij door de budgethouder(s) geaccordeerd. Nadat dit gebeurd is, vindt de betaling plaats.

 
Ook voordelen bij uitsturen facturen

Ook het uitsturen van facturen met e-facturatie levert veel voordelen op. Als je een pdf stuurt naar een e-mailadres, of een papieren factuur naar een kantoor, weet je nooit of deze is aangekomen en in het financiële systeem is verwerkt. Dat voorkom je met e-facturatie. Je stuurt het direct van machine naar machine. Je krijgt een ontvangstbevestiging en ziet bovendien wanneer de factuur wordt gedownload. Ook ervaren leveranciers vaak het positieve gevolg dat ze sneller betaald worden.

 
Geruisloze overgang

Een pdf is natuurlijk geen e-factuur. Een e-factuur is een elektronisch document in een gestructureerd xml-formaat. Dit document wordt zonder extra handelingen, zoals scannen en primaire controle, volledig automatisch in Unit4 Financials ingelezen en geboekt. Komt er echter toch nog een papieren of pdf-factuur binnen? Geen probleem! De scan & herken-tool van eConnect kan deze bestanden omzetten naar een e-factuur. Dit zorgt voor een geruisloze overgang naar e-facturatie, direct na ingebruikname.

 

Webinar

E-facturatie: inkomend en uitgaand met Unit4 Financials by Coda

Tijdens het e-facturatie webinar namen Martin de Boer (Solmate) en Herman Overdick (eConnect) je mee in de wereld van e-facturatie binnen Unit4 Financials by Coda. Ze behandelden het binnenkomen en versturen van e-facturen en namen je mee de systemen in.Meer weten over e-facturatie of het webinar nog eens terugkijken? Vraag dan via onderstaande button de terugkijklink aan.

 

Onze aanbieding
Wil je ook profiteren van alle voordelen die komen kijken bij de overstap op e-factureren? Dit is al mogelijk vanaf € 6.940,- per jaar (voor de SLA en licentie). De eenmalige kosten voor de aanschaf van de module en de implementatie hiervan bedragen bij elkaar € 9.950,-. De prijs voor de transacties zijn variabel, verzenden is gratis, ontvangen vanaf 24 cent (afhankelijk van de gekozen verzend- en ontvangmethode).
Icon Solmate Financials (1)
Contact opnemen?

Enthousiast geworden? Of wil je graag meer
weten over de aanbieding?

Plan uw call
Over Solmate en eConnect

Solmate en eConnect zijn samen een doeltreffend koppel voor (de implementatie van) e-facturatie. Solmate is het Unit4 Financials expertisecentrum en de vertrouwde partner voor organisaties die hun financiële processen willen optimaliseren. eConnect heeft daarnaast de missie om iedereen een volledig automatische administratie te bezorgen. Met eConnect verwerk je automatisch en foutloos e-facturen in Unit4 Financials.

econnect
Solmate