Klantverhalen

Wat klanten zeggen

Voorrang en flexibiliteit met de Solmate SLA: een schot in de roos voor HTM

“We werken nu zo’n anderhalf à twee jaar met de SLA van Solmate. Hiervoor huurden we af en toe een Solmate of Unit4 consultant in, maar de SLA heeft onze voorkeur vanwege de flexibiliteit,” vertelt Ann van HTM over de samenwerking met Solmate.

Solmate maakt gemeente ’s-Hertogenbosch wegwijs in Unit4 ERPx

De gemeente stapte over naar Unit4 ERPx. Met alle functies van dit systeem, is begeleiding erg fijn. Daarom schakelde ze de hulp van Solmate in.

Ervaring gemeente Brunssum

“Solmate zorgt ervoor dat de applicatie draait én signaleert continu verbeteringen in het systeem. Daarbij denken zij mee hoe een bepaalde functionaliteit eruit moet komen te zien en is er kennis van de gemeentelijke financiën aanwezig. Dat dit ook nog duidelijk en begrijpelijk wordt uitgelegd aan de gebruikers, is een mooie bonus.”

Succesvolle upgrade naar Continuous Release bij Inholland

Al ruim 10 jaar werken Hogeschool Inholland en Solmate samen. Inmiddels heeft zowel de samenwerking als de applicatie een ware evolutie ondergaan. De recente upgrade van Inholland naar Continouis Release is daar een voorbeeld van.

Gemeente Halderberge neemt afscheid van de parafencultuur

De gemeente Halderberge draait sinds januari 2021 op Unit4 Financials. Het gloednieuwe financiële systeem is naadloos geïntegreerd met het zaaksysteem waarmee de gemeente uiteenlopende gemeentelijke processen ondersteunt. Het resultaat? Gestroomlijnde, volledig papierloze processen. Betere datakwaliteit. En beduidend minder parafen.

Ingenico betaalt sneller uit na upgrade Unit4 Financials

“Het zijn flexibele mensen”, zegt Parauti over het team van Solmate. “Ze begrijpen onze business, ze snappen wat we doen en ze begrijpen waar we naar op zoek zijn. Bovendien zijn de communicatielijnen kort en zijn ze altijd stand-by.”

Seatrade kan weer navigeren met moderne rapportage-software

Seatrade Groningen gebruikt SAP BusinessObjects om allerlei inzichten te genereren op basis van financiële informatie uit Unit4 Financials en andere bedrijfssystemen. De versie was meer dan vijftien jaar oud. Solmate hielp Seatrade bij de overstap naar een nieuwe, moderne versie van SAP BusinessObjects.

Negenhonderd gebruikers van drie gemeenten maken op1 januari 2020 gebruik van Unit4 Financials

De Connectie is het shared service center van de gemeenten Rheden, Arnhem en Renkum. De jonge organisatie koos voor Unit4 Financials als centraal financieel systeem voor álle aangesloten partijen. 

CM.com ervaart vereenvoudiging en efficiëntie door Crescendo

CM.com levert cloudsoftware voor Conversational Commerce. Samen met onze consultant Thomas van den Dongen hebben zij de afgelopen anderhalf jaar gewerkt aan de optimalisatie van Crescendo en het automatisch doorboeken van de bankafschriften naar Unit4 Financials by Coda.

Unit4 ERP is de stevige basis voor de toekomst van Universiteit Twente
In de zoektocht naar een best-of-breed oplossing voor het financiële systeem viel de keuze van Universiteit Twente op Unit4 ERP. Met de implementatie van het ERP-systeem namen zij afscheid van veel maatwerkoplossingen die in de loop van de tijd ontwikkeld waren.
Solmate ondersteunt Alcomotive bij succesvolle upgrade naar Unit4 Financials 14

Unit4 Financials vormt de financiële ruggengraat van Alcomotive, een Belgische distributeur van diverse Aziatische automerken. Solmate hielp Alcomotive bij de upgrade van Unit4 Financials naar versie 14 en hielp bij het verhuizen van de software naar de cloud-omgeving van Amazon.

Group 16

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x