SAP Business Intelligence

Belangrijke informatie inzichtelijk en beschikbaar

We maken belangrijke informatie inzichtelijk en overal beschikbaar met SAP Business Intelligence. Of het nu gaat om statische rapportages op jouw financiële bronsysteem of juist om analyse en visualisatie van je klantdata.

Solmate heeft de kennis en tools om dit voor jou in te richten. Op je eigen werkplek, in de cloud, op je tablet of telefoon. Wij zorgen voor een gecontroleerde en veilige toegang en opslag.

Snel de juiste gegevens beschikbaar

Geef medewerkers in jouw organisatie ook de mogelijkheid om zichzelf te voorzien van informatie, of ze nu op kantoor zijn of onderweg en een mobile device gebruiken. Als je medewerkers zijn uitgerust met de juiste gegevens, kunnen ze sneller en beter reageren, hoeven ze geen activiteiten opnieuw te doen en dragen ze in grotere mate bij aan jouw organisatie.
Group 16

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.