Interfaces & rapportage

Verminder handmatig werk door softwarekoppelingen

Organisaties maken vaak gebruik van diverse softwaresystemen. Om de gegevens tussen de systemen te laten matchen vindt er vaak nog (te)veel handmatig inklopwerk plaats. Een koppeling tussen de systemen zou een mooie tijdsbesparing kunnen betekenen.

De technisch consultants van Solmate hebben ruime ervaring bij het definiëren en bouwen van interface tussen jouw systemen en Unit4 ERP(x). Zo kijkt iedereen in de organisatie naar dezelfde data.

Ditzelfde is ook mogelijk voor het realiseren van rapportages uit het systeem. Daar kunnen onze ervaren BI-consultants je bij van dienst zijn.

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Wat klanten zeggen

Ervaring van Universiteit Twente

“Solmate bracht kennis mee uit hun ervaringen bij andere organisaties en wisten welke best practices op ons van toepassing waren. Ook konden ze toelichten hoe andere organisaties met bepaalde uitdagingen omgaan. Daar hebben we veel van opgepikt. Door de pragmatische en flexibele houding van de consultants verliep de implementatie soepel.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Peter Vu.