Upgrade & migratie

Voor een geruisloze overgang

Periodiek brengt Unit4 een verbeterde versie uit van Unit4 ERP(x). Dit behelst vaak veel meer dan alleen de installatie van de software en het draaien van de benodigde upgrade scripts. Als er namelijk nieuwe functionaliteiten geïntroduceerd zijn door Unit4 die je ook wilt gebruiken, dan moet de bestaande procesinrichting tegen het licht worden gehouden. Klopt de huidige inrichting nog wel met de nieuwe functionaliteiten?

Icon

Software optimaliseren

Een upgrade kan ook gelijk een mooi moment zijn om de software te optimaliseren. Misschien worden bepaalde bestaande functionaliteiten nog niet ten volle benut. Of kunnen kleine aanpassingen gelijk een grote tijdsbesparing betekenen.

Schakel Solmate in

Solmate heeft getrainde consultants in huis die op dagelijkse basis bezig zijn met Unit4 ERP(x). Door ons partnership met Unit4 blijven we op de hoogte van best practices en zijn we in staat om deze ook bij jou door te voeren.

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Wat klanten zeggen

Ervaring van Universiteit Twente

“Solmate bracht kennis mee uit hun ervaringen bij andere organisaties en wisten welke best practices op ons van toepassing waren. Ook konden ze toelichten hoe andere organisaties met bepaalde uitdagingen omgaan. Daar hebben we veel van opgepikt. Door de pragmatische en flexibele houding van de consultants verliep de implementatie soepel.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Peter Vu.