Consultancy

Voor advies over Unit4 ERP(x)

Unit4 ERP(x) is complex om optimaal in te richten en raakt de hele organisatie. Mogelijk sluit je huidige inrichting niet helemaal aan bij je wensen of zie je andere procesverbeteringen voor je organisatie. Hoe kun je deze het beste doorvoeren?

Onze ervaren business consultants kunnen je hierbij ondersteunen. Zij hebben diepgaande kennis van Unit4 ERP en Unit4 ERPx en voeren op dagelijkse basis complexe projecten uit voor onze klanten.

Ad hoc en complexe projecten

Onze consultants kun je inschakelen implementaties, optimalisaties, upgrades en migraties. Maar ook het inhuren van een consultant voor ad hoc werkzaamheden is mogelijk. Veel consultants waren voorheen werkzaam bij Unit4 of hebben een financiële functie bekleed. Daardoor zijn deze specialisten als geen ander in staat om zich snel in te leven in jouw uitdagingen.
Group 16

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Wat klanten zeggen

Ervaring van Universiteit Twente

“Solmate bracht kennis mee uit hun ervaringen bij andere organisaties en wisten welke best practices op ons van toepassing waren. Ook konden ze toelichten hoe andere organisaties met bepaalde uitdagingen omgaan. Daar hebben we veel van opgepikt. Door de pragmatische en flexibele houding van de consultants verliep de implementatie soepel.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Peter Vu.