Consultancy

Voor advies over technische en financiële vraagstukken

Unit4 Financials by Coda kan complex zijn om optimaal in te richten. Mogelijk sluit je huidige inrichting niet helemaal aan bij je wensen of zie je andere procesverbeteringen voor je organisatie. Hoe kun je deze het beste doorvoeren?
 
Onze ervaren business consultants kunnen je hierbij ondersteunen.
Zij hebben diepgaande kennis van:
  • Unit4 Financials by Coda
  • Crescendo
  • SAP Business Intelligence
  • E-facturatie
  • Integraties met andere systemen

Ad hoc en complexe projecten

Onze consultants kun je inschakelen voor ad hoc werkzaamheden en oplossingen, of voor het leiden en uitvoeren van (complexe) projecten. Langdurige inhuur van een consultant voor een specifieke taak is ook mogelijk.
Group 16

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Ervaring gemeente Brunssum

“Solmate zorgt ervoor dat de applicatie draait én signaleert continu verbeteringen in het systeem. Daarbij denken zij mee hoe een bepaalde functionaliteit eruit moet komen te zien en is er kennis van de gemeentelijke financiën aanwezig. Dat dit ook nog duidelijk en begrijpelijk wordt uitgelegd aan de gebruikers, is een mooie bonus.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.