Crescendo

Automatische verwerking en aflettering bankafschriften

Crescendo is een slimme add-on op Unit4 Financials by Coda. Met deze applicatie kan je bankafschriften geautomatiseerd inlezen, verwerken en afletteren. Dit is mogelijk voor vrijwel alle bankafschriften. Dat bespaart je een hoop tijd en fouten.

Waarom kies je voor Crescendo?

Als je kiest voor Crescendo, dan kies je voor een add-on die volledig geïntegreerd is in Unit4 Financials by Coda en in de database. Daardoor is er geen import en export nodig. Een grote timesaver dus. Bovendien ondersteunt Crescendo vrijwel ieder bestandsformaat (waaronder Swift MT940 en CAMT.053). Kies voor Crescendo als je efficiënter wilt werken en permanent inzicht wilt in de financiële relatie met klanten en leveranciers.

Group 16

Dit doet de tool voor je

  • Bankafschriften worden automatisch ingelezen
  • Afschriften worden gelijk aan de juiste posten gekoppeld
  • Transacties worden door filterregels rechtstreeks geboekt op de juiste accountcode of gematcht op basis van een uniek kenmerk
  • Unit4 Financials betalingen en incasso’s worden gekoppeld aan een batch voor directe matching van honderden facturen
  • Storneringen zorgen ervoor dat de originele factuur weer wordt opengezet voor betaling. Daarbij kan deze factuur worden bijgewerkt met gegevens, zoals bijvoorbeeld de reden van stornering, het aantal keren dat de post gestorneerd is en/of een andere mediacode
  • Bankafschriften worden geboekt en de uitzoekposten kun je terug laten komen in Crescendo
  • Mogelijkheid tot het automatisch laten splitsen van regels om bijvoorbeeld commissies apart te boeken
  • Handmatig aanpassen van boekingen of handmatig matchen is uiteraard ook mogelijk
Group 16

Geruisloze implementatie

Heb je de keuze gemaakt? Dan kunnen we laten zien hoe de gebruikersinterface van jouw applicatie eruit zal zien en hoe deze zal werken. Vervolgens implementeert Solmate Crescendo in Unit4 Financials by Coda. We focussen hierbij op de behoeften van jouw organisatie en voegen zo nodig op maat gemaakte functies toe. Maak je daarnaast geen zorgen over de implementatie en beheer van nieuwe versies. Crescendo is compatibel met de nieuwe releases van Unit4 Financials by Coda.
Group 16

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Ervaring van CM.com

“Door te automatiseren met Crescendo, wordt het werk voor collega's veel leuker. Ze kunnen zich meer focussen op inhoud en analyse, in plaats van op herhalend werk. Daarnaast zorgt automatisering ervoor dat je meer werk gedaan krijgt met minder mensen.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.