Integratie & interfaces

Bespaar tijd met koppelingen tussen je systemen

Organisaties maken vaak gebruik van diverse softwaresystemen. Om de gegevens tussen de systemen te laten matchen vindt er vaak nog (te)veel handmatig inklopwerk plaats. Een koppeling tussen de systemen zou een mooie tijdsbesparing kunnen betekenen.

De technisch consultants van Solmate hebben ruime ervaring bij het definiëren en bouwen van interfaces tussen jouw systemen en Unit4 Financials by Coda. Hiervoor hebben we een eigen integration framework ontwikkeld: het Fasila Integration Framework. Uiteraard kunnen interfaces ook opgezet worden met Dell Boomi, onze Cloud integratie oplossing.

Het Fasila Integration Framework

Het Fasila Integration Framework is zo opgezet dat het communiceert met verschillende versies van Unit4 Financials by Coda. We werken het framework bovendien na iedere nieuwe versie van Unit4 Financials bij. Met het framework ontwikkelen we interfaces tussen Unit4 Financials en andere applicaties.
 
Naast interfaces hebben we ook voor diverse klanten maatwerk applicaties ontwikkeld om specifieke problemen binnen Unit4 Financials by Coda op te lossen.
Group 16

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk contact en snelheid zijn voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Ervaring gemeente Brunssum

“Solmate zorgt ervoor dat de applicatie draait én signaleert continu verbeteringen in het systeem. Daarbij denken zij mee hoe een bepaalde functionaliteit eruit moet komen te zien en is er kennis van de gemeentelijke financiën aanwezig. Dat dit ook nog duidelijk en begrijpelijk wordt uitgelegd aan de gebruikers, is een mooie bonus.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.