Implementatie & optimalisatie

Je software optimaal laten aansluiten op je processen

Als je Unit4 Financials by Coda wilt implementeren of optimaliseren, dan zal je merken dat hierbij een groot deel van je organisatie wordt geraakt. Hoewel het systeem jouw processen goed zal ondersteunen, zullen er toch veranderingen plaatsvinden ten opzichte van de huidige situatie. Je wilt natuurlijk dat de nieuwe situatie er na de implementatie of optimalisatie beter uitziet dan ervoor.

Voor organisaties is de implementatie of optimalisatie van Unit4 Financials een complex en incidenteel project. Voor Solmate-consultants is het al jarenlang ons dagelijks werk. Onze mensen zijn getraind in projectmatig werken en kennen de software van binnen en buiten. Daardoor kunnen we zorgen voor een soepele overgang.

Een efficiënt implementatie- en optimalisatieproject

Om implementatie- en optimalisatieprojecten efficiënt en effectief te laten verlopen, ondersteunen we onze klanten op het gebied van:

  • projectmanagement door het leveren van projectmanagers;
  • het opstellen van projectplannen;
  • het in kaart brengen van verschillen tussen de huidige processen en best practices;
  • het uitrollen van het project;
  • het inrichten van de applicatie; en
  • het testen en beheren van het opgeleverde systeem.

Door ons partnership met Unit4 blijven we voortdurend op de hoogte van best practices van de leverancier en van de actuele productontwikkelingen. We helpen je als Financials-gebruiker met het optimaal gebruiken van de software.

Icon

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Ervaring gemeente Brunssum

“Solmate zorgt ervoor dat de applicatie draait én signaleert continu verbeteringen in het systeem. Daarbij denken zij mee hoe een bepaalde functionaliteit eruit moet komen te zien en is er kennis van de gemeentelijke financiën aanwezig. Dat dit ook nog duidelijk en begrijpelijk wordt uitgelegd aan de gebruikers, is een mooie bonus.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.