Testen & coördinatie

Ga met een gerust hart live

Zodra je de keuze maakt voor een nieuw systeem, een upgrade of een andere opzet van een proces, dan verandert je manier van werken. Het is een nieuwe situatie. Dit moet goed getest worden, voordat je het live zet.

Wij ondersteunen hierin met gespecialiseerde testers en testmanagers.

Voorkom fundamentele fouten

Voor de werkbaarheid van het systeem is het fijn om kleine fouten vroeg in het traject op te lossen, zodat je geen fundamentele fouten aan het eind tegenkomt. Daarin helpt een goede planning en strategie. Hierbij stellen wij deze vragen:

  • Wat ga je testen?
  • Wanneer ga je testen en hoe vaak?
  • Hoe snel moet er worden getest na het aanbrengen van een wijziging?
  • Met welk doel wordt er getest?
  • Door wie wordt er getest?
  • Op welke wijze wordt er getest?

Dit zijn allemaal vragen die in een goed testplan naar voren komen en houvast bieden aan testers en het projectteam. Onze gespecialiseerde testers en testmanagers kunnen je hierbij helpen. Testmanagers zijn als geen ander in staat om het gehele testtraject te plannen en te bewaken. De testers zijn daarnaast goed in het opstellen van de testscripts en het uitvoeren van deze scripts.

Icon

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Ervaring gemeente Brunssum

“Solmate zorgt ervoor dat de applicatie draait én signaleert continu verbeteringen in het systeem. Daarbij denken zij mee hoe een bepaalde functionaliteit eruit moet komen te zien en is er kennis van de gemeentelijke financiën aanwezig. Dat dit ook nog duidelijk en begrijpelijk wordt uitgelegd aan de gebruikers, is een mooie bonus.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.