NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24
Maak kennis met

Onze collega's

6

Albert Mallet

Consultant

Solmate is een familiebedrijf. Dat maakt het een fijne plek om te werken. De communicatielijnen zijn kort en je kan altijd rekenen op je collega’s.

Foto website Solmate (21)

Thomas van den Dongen

Consultant

Met mijn kennis van Finance en ICT kan ik klanten helpen om de processen te verbeteren, waar zij dagelijks profijt van hebben.

9

Martin de Boer

Consultant

Ik werk bij Solmate in een fijn en succesvol team van slimme mensen die er alles aan doen om iedere opdracht te laten slagen.

Foto website Solmate (2)

Harry Nap

Algemeen Directeur

Solmate is een fantastisch bedrijf, omdat er ruim 40 gepassioneerde finance professionals werken die oog hebben voor het team en elkaar helpen waar nodig.

22

Jelle van der Hoeven

Manager operations

Solmate is een dynamisch bedrijf met oog voor klanten en collega's, daar ben ik trots op. We verbinden mensen en komen samen tot effectieve oplossingen.

19

Timothy ten Brinke

Consultant

Het optimaliseren van financiële processen geeft mij energie. Zeker in combinatie met de gezellige en vakkundige collega's van Solmate.

3

Andrew Faber

Consultant

Als de klant geholpen wordt door een oplossing die het team en ik hebben bedacht, geeft dat enorme voldoening.

5

Jolanda Arens

Management Assistente

Solmate is een fijn loyaal bedrijf. We zijn een echt team met zijn allen, zodat het voelt als een familiebedrijf. Zelf ben ik vanaf 2004 werkzaam als management assistentie op de backoffice.

Carlos Trasancos-1

Carlos Trasancos

Consultant

 

10

Michel Laan

Manager services

IT is een middel om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Ik vind het leuk om mensen te helpen optimaal te laten presteren met IT-systemen.

Foto website Solmate (18)

Peter Vu

Accountmanager

Solmate is een klein bedrijf, waar we grote dingen realiseren voor onze klanten. Ons impact is altijd aanwezig. Dat maakt het werken hier zo leuk. 

20

Wout Mout

Project manager

Solmate is een prettig bedrijf, met een interessant en breed klantenbestand, waar uitdagende projecten uit voortkomen en waar de lijnen kort zijn.

13

Piet van Oosterom

Consultant

Mijn passie is om relaties te laten ontdekken wat de waarde is van hun gegevens en deze geschikt te maken voor data-gestuurde besluitvorming.

Foto website Solmate (23)

Jos Crynen

Consultant

Praten met de medewerkers van de finance afdeling en dan zoeken naar de beste oplossing binnen het pakket, dat is mijn ding.

Foto website Solmate (20)

Louis Flapper

Developer

Het is voor mij een sport om Crescendo te verbeteren en zo in te zetten,
dat de bankafschriftverwerking naar Financials hyperefficiënt plaatsvindt.

Foto website Solmate (6)

Gerard Greidanus

Oprichter

“Wat is de grootste kracht van Solmate? Onze mensen. Ze zijn professioneel en servicegericht. Solmate consultants zijn echte experts. Dat maakt ons zowel voor IT als voor de CFO een prettige gesprekspartner.”

Foto website Solmate (9)

Richard Pieters

Consultant

Het fijne aan werken bij Solmate is dat het voelt als een warm bad. Het is bijna een grote familie; iedereen kent elkaar en elkaars sterke (en minder sterke) punten.

Foto website Solmate (17)

Fjona Aalbertsen

Consultant

Het team van ERP consultants groeit en dat zorgt ervoor dat we met elkaar mooie resultaten boeken. Dat geeft weer energie om nieuwe projecten aan te gaan!

Foto website Solmate (24)

Gerard van der Sel

Senior developer

Ik werk achter de schermen aan het product Crescendo. Samen met mijn collega's maken we dit product steeds beter en toekomstproof. 

Foto website Solmate (3)

Manoah van Teeffelen

Technisch consultant

Ik werk al 10 jaar met plezier bij Solmate. Dit komt voornamelijk door de uitdagende projecten in de financiële sector en de samenwerking met collega's.

Foto website Solmate (7)

Carlo Rolle

Manager Sales

Solmate is een professionele en flexibele organisatie die altijd kiest voor de langetermijnrelatie met klanten. Dat maakt mijn baan zo ontzettend leuk.

3-1

Dasja Janssen

Consultant

Foto website Solmate (3)-1

Diana Sarkowi 

Consultant

Bij Solmate werken mensen met verschillende achtergronden en hierdoor bezitten ze een divers aanbod aan talent. Elke dag leer ik bij van mijn collega's. Door deze continue aansturing en groei kunnen we bijblijven met de nieuwste trends.

Foto website Solmate (10)

Mark Bos

Consultant

Foto website Solmate (16)

Yvo van de Ruit

Consultant

Dankzij de afwisselende werkzaamheden en de fijne collega's werk ik al geruime tijd met veel plezier bij Solmate!

Foto website Solmate (22)

Ingeborg Zandvoort

Consultant

Als ik bijdraag aan vooruitgang, dan ervaar ik echt werkgeluk. Dit geldt voor de klant én mijn collega's. Een project van een klant, maar ook ons product Crescendo.

Foto website Solmate (14)

Ronal Hannina

Technische consultant

Bij Solmate gaan we verder dan alleen functioneel beheer. Wij bouwen ook interfaces tussen de applicaties en optimaliseren en automatiseren zo de processen. Altijd leuk!

Foto website Solmate (8)

Linda Hilgers

Administrateur

Onze backoffice probeert interne zaken zo goed mogelijk te regelen. Van declaraties tot gezellige uitjes. Zo kunnen consultants zich volledig richten op onze klanten. 

2-1

Martin de Vries

Consultant

Foto website Solmate (2)-1

Miek Willemsen

Consultant

14 jaar bij Solmate en ik werk hier nog steeds even graag dankzij de familiale sfeer, teamgeest en gemotiveerde hardwerkende collega's. Ik haal veel voldoening als ik voor een klant weer een succesvolle oplossing heb ingericht.

Foto website Solmate (11)

Peter van Roekel

Consultant

Sinds 2008 werkzaam bij Solmate. Wat is de tijd omgevlogen! Dat voelt alleen zo als je het naar je zin hebt en uitgedaagd wordt. Persoonlijk ervaar ik vooral veel voldoening als ik anderen help de software zich eigen te maken en het beheer te optimaliseren.

Foto website Solmate (27)

April Fleur

ERP consultant

Eén van de mooie aspecten aan de functie consultant is dat je verder kijkt dan systemen. Je ontzorgt en sluit gezamenlijk processen optimaal aan, zodat de eindgebruikers eenvoudig en efficiënt hun werkzaamheden kunnen doen.

1-1

Caroline van Laarhoven

Consultant

Solmate is een leuk familiebedrijf waar de klant en collega's centraal staan. Daarnaast is het door de brede kennis binnen ons bedrijf een fijne plek om te werken. Met name optimalisatie vraagstukken oplossen geeft mij veel energie!
Foto website Solmate-1

Shimran Mansaran

Consultant

Bij Solmate word je uitgedaagd en is het werk gevarieerd. Elke dag is een nieuw avontuur!

2-2

Mark Dijkstra

Projectmanager

Werken bij Solmate betekent lid zijn van een familie. Iedereen staat voor elkaar klaar en wil het beste voor de klant.

2-1

Jorg Dame

Consultant

 

Foto website Solmate (1)-1

Cemburak Balci

Developer

Ik hou ervan om mezelf te ontwikkelen en te werken op het gebied van software. Dit wil ik met de steun van mijn collega's uitstralen naar Crescendo.

 

Foto website Solmate (6)-1

Petra Kroos-Kerpershoek 

Consultant

Solmate is een bedrijf om trots op te zijn. Het is een fijn familiebedrijf waar iedereen voor elkaar klaarstaat en alles doet om de tevredenheid van de klant te behouden.

Foto website Solmate (13)

Rayn Hannina

Consultant

Foto website Solmate (4)-1

Jeroen Postma 

Consultant

Vanaf de 1e dag voelde ik mij zeer welkom bij Solmate. Met het ERP-team pakken we met veel enthousiasme projecten op. Samen zijn we sterker! Daarnaast maakt het werken voor verschillende branches het werk zeer afwisselend.

 

Foto website Solmate (5)-1

Davio Verlinden 

Consultant

Ik vind het motiverend om een positieve impact te hebben op de bedrijfsresultaten van klanten en continu te leren. Wij zorgen voor meer efficiëntie en effectiviteit binnen de IT-processen, waardoor u zich weer kunt focussen op de core-business. Dat is Solmate."

Foto website Solmate (15)

Sharona Bhoera

Consultant

Het geeft een goed gevoel om klanten te voorzien van de juiste informatie en kwaliteit. Het fijne is dan ook dat binnen Solmate iedereen meedenkt!

5-1
4-1

Jij?

Technisch consultant

Als technisch consultant ontwikkel en onderhoud je interfaces en maatwerk voor klanten. Daarnaast bent je een sparringpartner voor de technisch beheerders van onze klanten en adviseur van de CTO.

Bekijk de vacature 

Jij?

ERP consultant

Ben jij een gedreven senior Unit4 ERP consultant en toe aan een inspirerende werkomgeving? Ben jij daarnaast doorgewinterd in het optimaliseren van financiële processen?

Bekijk de vacature 

FotoCVV-1

Charmain van Veldhuisen
Corporate Recruiter

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
waterschap-de-dommel
Multi
Nuffic
cm
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
nieuwkoop
De_Connectie
gemeente-leeuwarden
Unive
Unilever
gemeente-arnhem
Vlieland
Euretco
dilleenkamille
alcomotive