Maak kennis met...

Onze mensen

Aangenaam! Samen zijn wij Solmate. Onze collega’s vullen elkaar naadloos aan, waardoor geen uitdaging te groot is.

Albert Mallet

Solmate is een familiebedrijf. Dat maakt het een fijne plek om te werken. De communicatielijnen zijn kort en je kan altijd rekenen op je collega’s.

Consultant
Thomas van den Dongen

Met mijn kennis van Finance en ICT kan ik klanten helpen om de processen te verbeteren, waar zij dagelijks profijt van hebben.

Consultant
Martin de Boer

Ik werk bij Solmate in een fijn en succesvol team van slimme mensen die er alles aan doen om iedere opdracht te laten slagen.

Consultant
Harry Nap

Solmate is een fantastisch bedrijf, omdat er ruim 40 gepassioneerde finance professionals werken die oog hebben voor het team en elkaar helpen waar nodig.

Algemeen Directeur
Jelle van der Hoeven

Solmate is een dynamisch bedrijf met oog voor klanten en collega's, daar ben ik trots op. We verbinden mensen en komen samen tot effectieve oplossingen.

Manager operations
Timothy ten Brinke

Het optimaliseren van financiële processen geeft mij energie. Zeker in combinatie met de gezellige en vakkundige collega's van Solmate.

Consultant
Andrew Faber

Als de klant geholpen wordt door een oplossing die het team en ik hebben bedacht, geeft dat enorme voldoening.

Consultant
Jolanda Arens

Solmate is een fijn loyaal bedrijf. We zijn een echt team met zijn allen, zodat het voelt als een familiebedrijf. Zelf ben ik vanaf 2004 werkzaam als management assistentie op de backoffice.

Management Assistente
Peter Vu

Solmate is een klein bedrijf, waar we grote dingen realiseren voor onze klanten. Onze impact is altijd aanwezig. Dat maakt het werken hier zo leuk.

Accountmanager
Wout Mout

Solmate is een prettig bedrijf, met een interessant en breed klantenbestand, waar uitdagende projecten uit voortkomen en waar de lijnen kort zijn.

Project manager
Piet van Oosterom

Mijn passie is om relaties te laten ontdekken wat de waarde is van hun gegevens en deze geschikt te maken voor data-gestuurde besluitvorming.

Consultant
Jos Crynen

Praten met de medewerkers van de finance afdeling en dan zoeken naar de beste oplossing binnen het pakket, dat is mijn ding.

Consultant
Louis Flapper

Het is voor mij een sport om Crescendo te verbeteren en zo in te zetten,
dat de bankafschriftverwerking naar Financials hyperefficiënt plaatsvindt.

Developer
Gerard Greidanus

“Wat is de grootste kracht van Solmate? Onze mensen. Ze zijn professioneel en servicegericht. Solmate consultants zijn echte experts. Dat maakt ons zowel voor IT als voor de CFO een prettige gesprekspartner.”

Oprichter
Richard Pieters

Het fijne aan werken bij Solmate is dat het voelt als een warm bad. Het is bijna een grote familie; iedereen kent elkaar en elkaars sterke (en minder sterke) punten.

Consultant
Fjona Aalbertsen

Het team van ERP consultants groeit en dat zorgt ervoor dat we met elkaar mooie resultaten boeken. Dat geeft weer energie om nieuwe projecten aan te gaan!

Consultant
Gerard van der Sel

Ik werk achter de schermen aan het product Crescendo. Samen met mijn collega's maken we dit product steeds beter en toekomstproof.

Senior developer
Manoah van Teeffelen

Ik werk al 10 jaar met plezier bij Solmate. Dit komt voornamelijk door de uitdagende projecten in de financiële sector en de samenwerking met collega's.

Technisch consultant
Carlo Rolle

Solmate is een professionele en flexibele organisatie die altijd kiest voor de langetermijnrelatie met klanten. Dat maakt mijn baan zo ontzettend leuk.

Manager Sales
Dasja Janssen
Consultant
Diana Sarkowi

Bij Solmate werken mensen met verschillende achtergronden en hierdoor bezitten ze een divers aanbod aan talent. Elke dag leer ik bij van mijn collega's. Door deze continue aansturing en groei kunnen we bijblijven met de nieuwste trends.

Consultant
Mark Bos
Consultant
Yvo van de Ruit

Dankzij de afwisselende werkzaamheden en de fijne collega's werk ik al geruime tijd met veel plezier bij Solmate!

Consultant
Ingeborg Zandvoort

Als ik bijdraag aan vooruitgang, dan ervaar ik echt werkgeluk. Dit geldt voor de klant én mijn collega's. Een project van een klant, maar ook ons product Crescendo.

Consultant
Ronal Hannina

Bij Solmate gaan we verder dan alleen functioneel beheer. Wij bouwen ook interfaces tussen de applicaties en optimaliseren en automatiseren zo de processen. Altijd leuk!

Technische consultant
Linda Hilgers

Onze backoffice probeert interne zaken zo goed mogelijk te regelen. Van declaraties tot gezellige uitjes. Zo kunnen consultants zich volledig richten op onze klanten.

Administrateur
Martin de Vries
Consultant
Miek Willemsen

14 jaar bij Solmate en ik werk hier nog steeds even graag dankzij de familiale sfeer, teamgeest en gemotiveerde hardwerkende collega's. Ik haal veel voldoening als ik voor een klant weer een succesvolle oplossing heb ingericht.

Consultant
Peter van Roekel

Sinds 2008 werkzaam bij Solmate. Wat is de tijd omgevlogen! Dat voelt alleen zo als je het naar je zin hebt en uitgedaagd wordt. Persoonlijk ervaar ik vooral veel voldoening als ik anderen help de software zich eigen te maken en het beheer te optimaliseren.

Consultant
April Fleur

Eén van de mooie aspecten aan de functie consultant is dat je verder kijkt dan systemen. Je ontzorgt en sluit gezamenlijk processen optimaal aan, zodat de eindgebruikers eenvoudig en efficiënt hun werkzaamheden kunnen doen.

ERP consultant
Caroline van Laarhoven

Solmate is een leuk familiebedrijf waar de klant en collega's centraal staan. Daarnaast is het door de brede kennis binnen ons bedrijf een fijne plek om te werken. Met name optimalisatie vraagstukken oplossen geeft mij veel energie!

Consultant
Shimran Mansaran

Bij Solmate word je uitgedaagd en is het werk gevarieerd. Elke dag is een nieuw avontuur!

Consultant
Jorg Dame
Consultant
Cemburak Balci

Ik hou ervan om mezelf te ontwikkelen en te werken op het gebied van software. Dit wil ik met de steun van mijn collega's uitstralen naar Crescendo.

Developer
Petra Kroos-Kerpershoek

Solmate is een bedrijf om trots op te zijn. Het is een fijn familiebedrijf waar iedereen voor elkaar klaarstaat en alles doet om de tevredenheid van de klant te behouden.

Consultant
Rayn Hannina
Consultant
Jeroen Postma

Vanaf de 1e dag voelde ik mij zeer welkom bij Solmate. Met het ERP-team pakken we met veel enthousiasme projecten op. Samen zijn we sterker! Daarnaast maakt het werken voor verschillende branches het werk zeer afwisselend.

Consultant
Toffik el Ghazi
Solmate is erg fijn 'familie' bedrijf. De sfeer is erg aangenaam en samen zorgen we ervoor dat de klanten optimaal bedient worden.
 
Technisch consultant
Carlos Trasancos

Solmate is zowel een gezellig als een professioneel bedrijf. Dit zorgt voor een fijne cultuur binnen het bedrijf, waarin iedereen klaar staat om elkaar te helpen. Dit komt ook terug in de manier waarop we onze klanten helpen om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Hier krijgt iedereen een goed gevoel van.

Consultant
Nick Verhoeven
Als Software Developer geniet ik ervan om complexe uitdagingen op te lossen en deze eenvoudig te maken. Het samenwerken met mijn collega's aan het verbeteren van Crescendo geeft me veel voldoening.
Software Developer