Upgrade & migratie

Voor een geruisloze overgang

Periodiek lanceert Unit4 een nieuwe versie van Unit4 Financials by Coda, daarnaast wordt er regelmatig een servicepack van Unit4 Financials uitgebracht. Wij kunnen je met onze kennis en ervaring ondersteunen bij het installeren van servicepacks inclusief de nieuwe functies die hiermee samenhangen.

Voor upgrades van Unit4 Financials by Coda is vaak een groter project nodig. In praktijk blijkt dat upgrades vaak meer behelzen dan alleen de installatie van de software en het draaien van de benodigde upgrade-scripts.

Alle disciplines in huis

Om je optimaal te ondersteunen bij dit soort projecten, hebben we alle disciplines in huis. Dit begint met ervaren projectmanagers die de upgrade kunnen begeleiden. Vervolgens zijn onze business consultants beschikbaar om de wijzigingen in processen in kaart te brengen en te begeleiden. De installatie en technische upgrade worden uitgevoerd door onze technisch consultants (eventueel in samenwerking met Unit4) en de functionele applicatie consultants verzorgen de inrichting van nieuwe functionaliteit of de aanpassing van de bestaande inrichting.

Group 16

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16
Ervaring gemeente Brunssum

“Solmate zorgt ervoor dat de applicatie draait én signaleert continu verbeteringen in het systeem. Daarbij denken zij mee hoe een bepaalde functionaliteit eruit moet komen te zien en is er kennis van de gemeentelijke financiën aanwezig. Dat dit ook nog duidelijk en begrijpelijk wordt uitgelegd aan de gebruikers, is een mooie bonus.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.