Upgrade & migratie

Voor een geruisloze overgang

Periodiek lanceert Unit4 een nieuwe versie van Unit4 Financials by Coda, daarnaast wordt er regelmatig een servicepack van Unit4 Financials uitgebracht. Wij kunnen je met onze kennis en ervaring ondersteunen bij het installeren van servicepacks inclusief de nieuwe functies die hiermee samenhangen.

Voor upgrades van Unit4 Financials by Coda is vaak een groter project nodig. In praktijk blijkt dat upgrades vaak meer behelzen dan alleen de installatie van de software en het draaien van de benodigde upgrade-scripts.

Upgrade van Unit4 Financials by Coda

Voor de werkbaarheid van het systeem is het fijn om kleine fouten vroeg in het traject op te lossen, zodat je geen fundamentele fouten aan het eind tegenkomt. Daarin helpt een goede planning en strategie. Hierbij stellen wij deze vragen:

  • Wat ga je testen?
  • Wanneer ga je testen en hoe vaak?
  • Hoe snel moet er worden getest na het aanbrengen van een wijziging?
  • Met welk doel wordt er getest?
  • Door wie wordt er getest?
  • Op welke wijze wordt er getest?

Dit zijn allemaal vragen die in een goed testplan naar voren komen en houvast bieden aan testers en het projectteam. Onze gespecialiseerde testers en testmanagers kunnen je hierbij helpen. Testmanagers zijn als geen ander in staat om het gehele testtraject te plannen en te bewaken. De testers zijn daarnaast goed in het opstellen van de testscripts en het uitvoeren van deze scripts.

Icon

Alle disciplines in huis

Om je optimaal te ondersteunen bij dit soort projecten, hebben we alle disciplines in huis. Dit begint met ervaren projectmanagers die de upgrade kunnen begeleiden. Vervolgens zijn onze business consultants beschikbaar om de wijzigingen in processen in kaart te brengen en te begeleiden. De installatie en technische upgrade worden uitgevoerd door onze technisch consultants (eventueel in samenwerking met Unit4) en de functionele applicatie consultants verzorgen de inrichting van nieuwe functionaliteit of de aanpassing van de bestaande inrichting.

Group 16

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16
Ervaring gemeente Brunssum

“Solmate zorgt ervoor dat de applicatie draait én signaleert continu verbeteringen in het systeem. Daarbij denken zij mee hoe een bepaalde functionaliteit eruit moet komen te zien en is er kennis van de gemeentelijke financiën aanwezig. Dat dit ook nog duidelijk en begrijpelijk wordt uitgelegd aan de gebruikers, is een mooie bonus.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.