Operationele ondersteuning

Wij nemen ook dagelijks werk uit handen

Implementatie-, upgrade- of integratieprojecten zijn soms grote projecten, waar óók veel tijd van jouw financiële medewerkers in gaat zitten. Zij kennen de interne processen natuurlijk het allerbeste en gaan samen met Solmate aan de slag met de uitvoering.

Maar… Dat betekent mogelijk wel dat belangrijk dagelijks werk blijft liggen. Ook daar kunnen we bij ondersteunen, door deze taken tijdelijk over te nemen. Zo zorgen we er samen voor dat er na go-live geen grote achterstanden zijn in de administratieve verwerking.

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Wat klanten zeggen

Ervaring van Universiteit Twente

“Solmate bracht kennis mee uit hun ervaringen bij andere organisaties en wisten welke best practices op ons van toepassing waren. Ook konden ze toelichten hoe andere organisaties met bepaalde uitdagingen omgaan. Daar hebben we veel van opgepikt. Door de pragmatische en flexibele houding van de consultants verliep de implementatie soepel.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Peter Vu.