E-facturatie

Facturen geautomatiseerd inboeken

Stap je ook over op e-factureren? Goed idee. Stel je namelijk eens voor dat je bijna geen handmatig werk meer hebt. Facturen geautomatiseerd en op de juiste plek binnenkomen in Unit4 ERP(x). Dubbelingen vanzelf uit het systeem worden gefilterd. Spookfacturen niet meer voorkomen en de foutmarge voortaan nihil is.

Samenwerking met eConnect

Solmate biedt in samenwerking met eConnect de oplossing die bovenstaande situatie mogelijk maakt. Met de module e-Invoicing, die Unit4 ontsloten heeft op de API van eConnect, kun je inkoopfacturen hybride verwerken en veilig e-facturen verzenden naar overheden en andere organisaties. Solmate heeft de expertise in huis om jou te helpen deze functionaliteiten optimaal in gebruik te nemen binnen Unit4 ERP(x).

Group 16

Het proces van e-facturatie

Hoe ziet zo’n e-facturatie proces eruit? Een factuur komt elektronisch binnen in het register van Unit4 Financials. Daarin staat de crediteurenregel, het bedrag, het factuurnummer en een voorbeeld van de factuur. De software van eConnect en Unit4 hebben dan al gecontroleerd of de factuur legitiem is en of deze niet dubbel is binnengekomen.

De crediteurenadministratie kan de factuur direct coderen, bijvoorbeeld met een kostenplaats en btw-code. Als je gebruikmaakt van de verplichtingen-module, dan is coderen zelfs niet nodig. Dit wordt automatisch van de inkooporder overgenomen. Vervolgens gaat de factuur rond in de organisatie en wordt hij door de budgethouder(s) geaccordeerd. Nadat dit gebeurd is, vindt de betaling plaats.

 

Group 16

Waarom Solmate

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Wat klanten zeggen

Ervaring van Universiteit Twente

“Solmate bracht kennis mee uit hun ervaringen bij andere organisaties en wisten welke best practices op ons van toepassing waren. Ook konden ze toelichten hoe andere organisaties met bepaalde uitdagingen omgaan. Daar hebben we veel van opgepikt. Door de pragmatische en flexibele houding van de consultants verliep de implementatie soepel.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Onze aanbieding

Wil je ook profiteren van alle voordelen die komen kijken bij de overstap op e-factureren? Dit is al mogelijk vanaf € 6.940,- per jaar (voor de SLA en licentie). De eenmalige kosten voor de aanschaf van de module en de implementatie hiervan bedragen bij elkaar € 9.950,-. De prijs voor de transacties zijn variabel, verzenden is gratis, ontvangen vanaf 24 cent (afhankelijk van de gekozen verzend- en ontvangmethode).

Group 16
Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Peter Vu.