Support

Stel ons jouw vraag

Heb je een vraag over de inrichting van Unit4 Financials by Coda? Wil je een nieuwe versie installeren? Zie je een fout in de software? Of moet het beheer overgenomen worden tijdens vakanties?

Unit4 Financials by Coda en Unit4 ERP(x) bieden oneindig veel mogelijkheden. Dit biedt kansen om jouw systeem perfect aan te laten sluiten bij jouw bedrijfsprocessen. Maar… dit maakt het systeem ook complex. We kunnen ons voorstellen dat je tegen vragen aanloopt.

Solmate consultants werken dagelijks met de software en volgen de ontwikkelingen op de voet. Ons team vult elkaar naadloos aan en weet zo iedere uitdaging het hoofd te bieden. Of het nu gaat om technische vraagstukken, integraties, implementaties of beheer. We staan als onafhankelijk ICT-partner voor je klaar.

Support, aangepast op jouw behoeften

Elke organisatie is uniek en daarom stemmen we onze diensten op jou af. Misschien komt de vakantieperiode eraan en heb je vervangende beheerders nodig. Of je wilt graag tweede- en derdelijns ondersteuning voor de functioneel beheerafdeling. We hebben ook klanten die bij ons full-service-support afnemen, waarbij we het volledige functioneel beheer overnemen. Voor enkele klanten voeren we bovendien standaard periodieke taken uit zoals de jaarafsluiting en archivering.

Group 16

Wat klanten zeggen

Ervaring gemeente Brunssum

“Solmate zorgt ervoor dat de applicatie draait én signaleert continu verbeteringen in het systeem. Daarbij denken zij mee hoe een bepaalde functionaliteit eruit moet komen te zien en is er kennis van de gemeentelijke financiën aanwezig. Dat dit ook nog duidelijk en begrijpelijk wordt uitgelegd aan de gebruikers, is een mooie bonus.”

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.