Unit4 Financials by Coda

Een goedlopend financieel proces borgt de flexibiliteit van jouw organisatie. We hebben diepgaande kennis van Unit4 Financials by Coda en werken op een pragmatische manier. Daarmee kunnen we tegen minimale kosten een optimaal financieel proces realiseren voor jouw organisatie.

Zoek je hulp & ondersteuning?

Hier kunnen wij bij helpen

Consultancy

Bij advies over technische en financiële vraagstukken binnen Unit4 Financials by CODA en Crescendo, ben je bij onze business consultants aan het juiste adres.

SAP Business Intelligence

Wij maken belangrijke informatie inzichtelijk en overal beschikbaar. Of het nu gaat om statische rapportages op jouw financiële bronsysteem of juist om analyse en visualisatie van je klantdata.

Upgrades & Migratie

Periodiek brengt Unit4 een nieuwe versie uit. Wij ondersteunen bij deze upgrade en aanpassingen in het systeem. Dit geldt ook voor migraties van jouw huidige systeem naar Unit4 Financials by CODA.

Integratie & Interfaces

Solmate kan een integraties verzorgen tussen Unit4 Financials by CODA en andere applicaties. Deze integraties worden bij iedere nieuwe versie door ons bijgewerkt.

Crescendo

Crescendo is een slimme add-on op Unit4 Financials by CODA. Met deze applicatie kan je bankafschriften geautomatiseerd inlezen, verwerken en afletteren binnen Unit4 Financials by CODA.

E-facturatie

Met e-facturatie komen je facturen automatisch en op de juiste plek binnen in jouw systeem. Geen dubbelingen en spookfacturen meer. Het resultaat: de foutmarge is voortaan nihil.

FP&A

 FP&A is een krachtig programma dat het vermogen heeft om financiële processen te stroomlijnen en geïnformeerde besluitvorming te stimuleren.

Icon

Waarom Solmate?

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Whitepaper

Scan optimalisatie financiële processen

Optimaliseren van de inrichting van jouw financieel systeem, vraagt in veel gevallen om een analyse van jouw financiële processen in zijn geheel. Op basis daarvan kan je een goed besluit nemen. Een goede start voor deze analyse is onze Scan optimalisatie financiële processen.

Group 16
Group 27@2x

Plan je eerste gratis adviesgesprek

Kies een tijd die je het beste uitkomt voor een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.

Een greep uit ons werk

Deze klanten gingen je voor

Group 16