Wij zoeken collega's

Junior Consultant

Locatie: Hybride
Salaris: €2600 - €3400 bruto op basis van fulltime
 
Hey jij daar! Net afgestudeerde HBO/WO’er met een financiële achtergrond! Daar zit je dan, vier jaar of meer keihard gestudeerd. Waarschijnlijk ben je nu bezig met het afronden van je studie of je bent net klaar en helemaal ready voor een baan. Het kan natuurlijk ook dat je al wat langer klaar bent maar dat nu het moment is gekomen dat je hebt besloten ervaring op te willen doen. Yes, daar zijn wij bij Solmate erg blij mee. We leren je alle kneepjes van het mooie vak van consultant binnen Solmate.

We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Je start als Junior Consultant en in de komende jaren kun jij binnen ons ontwikkel pad doorgroeien naar Principal Consultant. Je afgeronde opleiding op financieel gebied is heel waardevol omdat wij onze klanten helpen bij het optimaliseren en implementeren van hun financiële processen. Tijdens onze trainingen brengen wij je specifieke productkennis bij. Zo nemen we je stap voor stap mee in wat het werk van een ERP consultant inhoudt binnen Solmate. Wanneer kom je kennismaken? Je bent van harte welkom!
Group 16

Over Solmate

Wij zijn een innovatieve en resultaatgerichte ICT Businesspartner. We zijn er trots op dat Solmate in ruim 20 jaar tijd is uitgegroeid tot partner voor organisaties die bezig zijn hun financiële processen te optimaliseren. Solmate wil de beste Unit4 Financials en Unit4 ERP partner van de BeNeLux zijn.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar werkzaamheden vinden hybride plaats bij onze klanten in Nederland en België, thuis of op een van onze kantoren.

 

Wat ga je doen binnen Solmate en bij onze klanten?

Als junior consultant start je met het kennismaken van de organisatie en je nieuwe collega’s. Wel zo fijn wanneer je weet wat onze doelstellingen zijn, waar we voor staan en wie je collega’s zijn. Daarna start je met het volgen van een aantal intensieve interne trainingen met als doel je vakkennis over onze financiële systemen te vergroten. Na het afronden van het opleidingstraject ga je met ervaren collega’s mee naar klanten. Op die manier kun jij je kennis pas echt uitbreiden met praktijksituaties. Vervolgens ga jij je toeleggen op een expertisegebied waarin jij je verder gaat ontwikkelen zodat je de opdrachtgever en/of projectleider kan ondersteunen. Wanneer het expertisegebied voldoende is ontwikkeld, kun je de focus weer leggen op nóg een expertisegebied.
Als leergierige junior consultant verdiep jij je in onze financiële systemen, je doet kennis op over de werking van het systeem waarmee de opdrachtgever dagelijks de financiële administratie verwerkt. Doordat je als junior consultant leert hoe de systemen functioneren, weet jij onze klanten te helpen wanneer er zich hierin uitdagingen voordoen. Daarnaast voer jij upgrades van het systeem uit en ben jij voor diverse andere zaken het eerste aanspreekpunt voor de klant.
Group 16

Wat mogen we van jou verwachten?

 • Een afgeronde (of bijna afgeronde) HBO/WO opleiding, richting financieel/economisch
 • Affiniteit met IT en de bereidheid je hierin verder te ontwikkelen
 • Je bent leergierig en gaat op onderzoek
 • Het verder ontwikkelen van je communicatieve skills om o.a. de klant optimaal te helpen
 • Doordat je als junior consultant veel bij klanten bent, kun jij je makkelijk aanpassen aan verschillende werksituaties en werkculturen
 • We werken hybride maar je krijgt een gave lease-auto omdat je wel wat kilometers gaat maken. Uiteraard kun je de auto ook privé gebruiken. Je bent dus in het bezit van een geldig rijbewijs en autorijden vind je leuk!
 •  
Group 16

Wat we je graag bieden binnen Solmate?

 • Een informele organisatie waarbij jij jezelf kan zijn en je wordt gewaardeerd om wie je bent
 • De kans een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen en uitbreiden van de dienstverlening van Solmate
 • Je komt terecht in een team van meer dan 35 consultants die voor je klaar staan om inhoudelijk verder te sparren
 • Een zeer uitdagende functie met gevarieerde opdrachten bij diverse klanten, je bent bereid om te reizen, voornamelijk binnen Nederland en soms ook België.
 • Opleidingsmogelijkheden gericht op zowel vakinhoudelijke groei alsook persoonlijke ontwikkeling
 • Jaarlijkse gezellige teamuitjes en gezamenlijke lunches wanneer je op kantoor bent
 • Een lease-auto met tankpas (Europa)
 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van ervaring en/of opleiding tussen de €2.600,00 – € 3.400,00 bruto op basis van een fulltime dienstverband
 • Jaarlijks in mei maar liefst 8,33% vakantietoeslag
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime
 • We bieden je direct een contract aan voor 1 jaar
 • Een interessante bonusregeling

Group 16

“Solmate is een familiebedrijf.
Dat maakt het een fijne plek om te werken. De communicatielijnen zijn kort en je kan altijd rekenen op je collega’s”

- Albert Mallet 

Klaar om te solliciteren?

Vul het formulier in

Moments By Hester - Branding shoot Charmain-30

Klaar om te solliciteren?

Vul het formulier in

Group 16