Dit is Solmate

Award-winning Unit4 Services Partner

Solmate is een onafhankelijke Unit4 services partner met 25 jaar ervaring met Unit4 Financials by Coda en Unit4 ERP(x). We zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van financiële processen en resultaten, van lokale en semioverheden tot aan vastgoed en leasebedrijven. 

Solmate consultants hebben diepgaande en jarenlange kennis van de financiële sector, complexe organisaties en van ‘best-of-breed Unit4 oplossingen die meetbaar resultaten opleveren. Ze werken dagelijks met de software en volgen de ontwikkelingen op de voet. Ons team vult elkaar naadloos aan en weet zo iedere uitdaging het hoofd te bieden. Of het nu gaat om technische vraagstukken, integraties, implementaties of beheer. We staan als awardwinnende Unit4 services partner voor je klaar.

Hier komen we vandaan

Coda-ondersteuning

De basis voor Solmate werd gelegd in 1999 toen BG Advies werd opgericht. De focus lag eerst alleen op CODA-ondersteuning (Unit4 Financials). In de loop der jaren kwamen hier andere producten en diensten bij en veranderde de organisatie in een Solutions Partner. Daarom werd de bedrijfsnaam in 2009 gewijzigd in Solmate, een samenvoeging van Solutions en mate.

Procesondersteuning

Solmate is al 25 jaar een consultancybedrijf, maar dat niet alleen. De focus ligt namelijk op het ondersteunen van klanten bij het gehele financiële proces. We bieden consultancy, implementaties en integraties aan op het gebied van Unit4 Financials by Coda en Unit4 ERP(x).


Uitbreiding naar ERP(x)
Na Unit4 Financials by Coda, konden we niet uitblijven met het uitbreiden van onze service naar Unit4 ERP(x). Ook voor dit specialisme telt Solmate inmiddels een flink aantal consultants en is daarmee dé partner voor het implementeren, upgraden of optimaliseren van jouw Unit4 ERP-processen. 
Overname Crescendo

Solmate heeft in 2020 Interstaff (en daarmee Crescendo) overgenomen. Dit framework integreert volledig met Unit4 Financials by Coda. Vrijwel al onze klanten gebruiken deze add-on om bankafschriften geautomatiseerd in te lezen. Nu we dit in-house ontwikkelen, biedt dat veel meer mogelijkheden en is de toekomst van de add-on verzekerd.

Grootste BeNeLux expertisecentrum

Onder leiding van Gerard Greidanus en Harry Nap is Solmate inmiddels het grootste Unit4 Financials by Coda en Unit4 ERP(x) expertisecentrum in de BeNeLux voor een scala aan hoogwaardige financiële producten en diensten.

Group 16

Waarom Solmate?

Ervaren specialisten

We beschikken over een groot team specialisten. Ook zijn we door ons partnership met Unit4  altijd op de hoogte van best practices en productontwikkelingen.

Alles bij één partij

Je hoeft niet langer met meerdere partijen te schakelen. Wij regelen alles van implementatie, integraties tot het beheer.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk en snel contact is voor ons erg belangrijk. We zorgen dat je vlug verder geholpen wordt met je vragen. Of deze nu groot of klein zijn.

Group 16

Focus op tevredenheid

Deze organisaties gingen je voor

Group 27@2x

Interesse in een samenwerking?

Plan een eerste gratis adviesgesprek met onze adviseur Carlo Rolle. Op een moment dat jou goed uitkomt.

De samenwerkingspartners van Solmate

Voor duurzame implementatie en integratie

Group 16