ISO hercertificering

Solmate is ISO 27001 gecertificeerd

Solmate is opnieuw ISO 27001 gecertificeerd. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat wij de juiste maatregelen treffen om gegevens te beveiligen en veilig te houden. Door jaarlijkse interne en externe controles waarborgen we dat we aan de gestelde eisen voldoen.

Online én fysieke informatiebeveiliging

Elke organisatie is uniek en daarom stemmen we onze diensten op jou af. Misschien komt de vakantieperiode eraan en heb je vervangende beheerders nodig. Of je wilt graag tweede- en derdelijns ondersteuning voor de functioneel beheerafdeling. We hebben ook klanten die bij ons full-service-support afnemen, waarbij we het volledige functioneel beheer overnemen. Voor enkele klanten voeren we bovendien standaard periodieke taken uit zoals de jaarafsluiting en archivering.

Icon

Aantoonbare veiligheid

De klanten en partners waarmee Solmate werkt, weten al decennia dat we veel waarde hechten aan online, technische en fysieke beveiliging. Doordat Solmate ISO 27001 gecertificeerd is, kunnen we ook officieel aantonen dat al jouw informatie, dus ook uiterst vertrouwelijke informatie, altijd veilig is bij ons. Wilt u weten wat een ISO 27001-certificering precies inhoudt? Lees er hier meer over.
Icon

Veiligheid altijd hoogste prioriteit

Gerard Greidanus, eigenaar en bestuurder van Solmate: “Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ons gericht op financiële toepassingen. Ons internationale klantenbestand bestaat veelal uit finance gerichte bedrijven. (Informatie)beveiliging is voor hen en ons altijd al een belangrijk aspect geweest van de werkzaamheden. Onze medewerkers zijn daarom goed op de hoogte van het belang van discretie en geheimhouding. Sterker nog, discretie is de basis van het bestaansrecht van Solmate. Dit hebben we onder andere vastgelegd in:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Opdrachtovereenkomsten met klanten
  • Overeenkomsten met business-partners

Het belang van een ISO 27001-certificering is duidelijk. We werken continue met informatiebeveiliging, kennen het belang maar we willen dit op een formele wijze kunnen aantonen. Het ISO 27001 certificaat reflecteert onmiskenbaar dat Solmate op een juiste wijze omgaat met haar informatie.”

Icon

Jouw data staat veilig

Deze organisaties vertrouwen hun data aan ons toe

Group 27@2x

Nog vragen?

Stel al je vragen aan onze adviseur Carlo Rolle. Op een moment dat jou goed uitkomt.