NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24

Finance specialisten


Heeft u advies nodig bij specifieke financiële vraagstukken of heeft u behoefte aan ad hoc Unit4 (CODA) Financials kennis, schakel dan onze business consultants in. Zij hebben diepgaande kennis van meerdere financiële systemen waaronder Unit4 Financials (Coda), Interstaff Crescendo en Icorp. Bovendien hebben zij specialistische inhoudelijke kennis van zowel samenhangende bedrijfsprocessen als specifieke ontwikkeltalen. Solmate beschikt over technische, functionele business consultants met een resultaatgerichte

aanpakmentaliteit. Deze kunnen worden ingehuurd voor ad hoc werkzaamheden en voor het leiden en uitvoeren van (complexe) projecten. Een langdurige inhuur van een consultant voor een specifieke taak is uiteraard eveneens mogelijk. Veel van onze consultants waren voorheen werkzaam bij CODA en/of hebben een financiële functie bekleed zoals controller of hoofd administratie. Hierdoor zijn deze specialisten als geen ander in staat om zich snel in te leven in de problematiek van de klant en kennen zij de verschillen tussen theorie en praktijk.

Wilbert-graafmans

Wilbert Graafmans
Manager IT Competence Center Verzekeren

“De inzichten van de Scan Optimalisatie Financiële Processen hebben ons beter inzicht gegeven waar we CODA voor kunnen inzetten, zowel in Nederland als in België. Solmate is ook niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, wat wij als coöperatie DELA alleen maar kunnen waarderen.”

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
Liof
Multi
Nuffic
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
Unilever
Unive

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo-rolle
Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.

Neem contact op