Consultancy
Finance specialisten

Heeft u advies nodig bij specifieke financiële vraagstukken of heeft behoefte aan ad hoc Unit4 (CODA) Financials kennis, schakel dan onze consultants in. Zij hebben diepgaande kennis van meerdere uw financieel systeemen, zoals Unit4 Financials, Interstaff Crescendo, Icorp en hebben inhoudelijke specialistische kennis over bijvoorbeeld processen of specifieke ontwikkeltalen.

Solmate heeft technische, functionele  business consultants beschikbaar. Deze consultants kunnen worden ingehuurd voor ad hoc werkzaamheden of worden ingezet op projecten. Ook een langduriger inhuur van een consultant voor een specifieke taak valt binnen onze mogelijkheden. Veel van onze consultants zijn of voormalig CODA medewerker of hebben een financiële functie bekleed, zoals controller of hoofd administratie. Door deze achtergrond zijn zij als geen ander in staat zich in te leven in de problematiek van de klant en kennen zij de verschillen tussen theorie en praktijk.

Beheer van CODA software
Wilbert-graafmans

Wilbert Graafmans
Manager IT Competence Center Verzekeren

“De inzichten van de Scan Optimalisatie Financiële Processen hebben ons beter inzicht gegeven waar we CODA voor kunnen inzetten, zowel in Nederland als in België. Solmate is ook niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, wat wij als coöperatie DELA alleen maar kunnen waarderen.”

Scan Optimalisatie Financiële Processen

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

Carlo Rolle

Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met Carlo

Neem contact op

Heeft uw vragen?
Neem gerust contact met ons op!