NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24

Fasila Integration framework


Solmate heeft met Fasila een eigen integration framework ontwikkeld voor interfaces met Unit4 (CODA) Financials. Dit integration framework is zodanig opgezet dat het kan communiceren met verschillende versies van Unit4 Financials en wordt door Solmate ook bij iedere nieuwe versie van Unit4 Financials bijgewerkt. Voor diverse klanten zijn interfaces ontwikkeld tussen Unit4 Financials en andere applicaties. Ook interfaces waarbij Unit4 Financials geen onderdeel vormt, is onderdeel van het dienstenpakket van Solmate. Door Solmate ontwikkelde interfaces kunnen ook in beheer worden

genomen, waardoor de bedrijfszekerheid wordt vergroot. Naast interfaces heeft Solmate voor diverse klanten maatwerk applicaties ontwikkeld om specifieke problemen op te lossen. Hierbij wordt door functioneel consultants in samenspraak met de klant een functionele specificatie opgesteld. Vervolgens wordt dit door de technisch consultants en ontwikkelaars omgezet in een technisch ontwerp en werkende software. Uiteraard kunnen interfaces ook opgezet worden met Dell Boomi, onze Cloud integratie oplossing.

Wilbert-graafmans

Wilbert Graafmans
Manager IT Competence Center Verzekeren

“De inzichten van de Scan Optimalisatie Financiële Processen hebben ons beter inzicht gegeven waar we CODA voor kunnen inzetten, zowel in Nederland als in België. Solmate is ook niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, wat wij als coöperatie DELA alleen maar kunnen waarderen.”

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
waterschap-de-dommel
Multi
Nuffic
cm
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
nieuwkoop
De_Connectie
gemeente-leeuwarden
Unive
Unilever
gemeente-arnhem
Vlieland
Euretco
dilleenkamille
alcomotive

Scan Optimalisatie Financiële Processenr

Om optimaal gebruik te maken van uw gehele inrichting van uw financieel systeem raden wij in de meeste gevallen aan om uw financiële processen in het geheel te analyseren en op basis daar van een besluit te nemen. Hiervoor heeft Solmate de Scan Optimalisatie Financiële Processen ontwikkeld. Meer weten?

carlo-rolle
Plan uw call

Kies een tijd die u het beste uitkomt voor
een gesprek met onze adviseur Carlo Rolle.

Plan uw call