NL +31 88-122 23 45 | BE +32-3-685 30 61 | Support +31 88-122 23 24
Over Ons

Onafhankelijke strategische ICT businesspartner

Solmate is een strategische businesspartner op het gebied van ICT, gespecialiseerd in het optimaliseren van financiële processen en resultaten van middelgrote en grote organisaties.

De ervaren experts van Solmate hebben een diepgaande en jarenlange kennis van de financiële sector, maar ook van ‘best-of-breed ICT-oplossingen’ die meetbaar betere resultaten opleveren. Denk hierbij met name aan Unit4 Financials en Unit4 ERP. Dit is uniek in de markt.

Financiële procesondersteuning

Solmate is al ruim twintig jaar een consultancybedrijf, maar dat niet alleen. De focus ligt namelijk op het ondersteunen van klanten bij het gehele financiële proces. In dit kader heeft Solmate in 2020 Interstaff (en daarmee Crescendo) overgenomen. Dit framework integreert volledig met Unit4 Financials. Vrijwel al onze klanten gebruiken deze add-on om bankafschriften geautomatiseerd in te lezen. Nu we dit in-house ontwikkelen, biedt dat veel meer mogelijkheden en is de toekomst van de add-on verzekerd.

CODA-ondersteuning als hoofdingrediënt

De basis voor Solmate werd gelegd in 1999 toen BG Advies werd opgericht. Als specialist in een nichemarkt richtten zij zich in eerste instantie alleen op CODA-ondersteuning (nu Unit4 Financials). In de loop der jaren kwamen hier andere producten en diensten bij en veranderde de organisatie in een Solutions Partner. Daarom werd de bedrijfsnaam in 2009 gewijzigd in Solmate, een samenvoeging van Solutions en mate.

Expertise

Solmate is een onafhankelijke en strategische businesspartner. We bieden consultancy, implementaties en integraties aan op het gebied van Finance, CPM, Analytics en ERP. De combinatie van jarenlange kennis en ervaring, bovenop de ontwikkeling en toepassing van innovatieve oplossingen, maken Solmate de ideale partner om jouw (financiële) performance aantoonbaar te verbeteren. Solmate werkt voor middelgrote en grote organisaties in uiteenlopende branches.

Business consultancy, implementatie en integratie

Onder leiding van Gerard Greidanus en Harry Nap is Solmate inmiddels het grootste Unit4 Financials (CODA) expertisecentrum in Nederland voor een scala aan hoogwaardige financiële producten en diensten.

Gerard Greidanus

Gerard Greidanus
Oprichter en bestuurder van Solmate

“Wat is de grootste kracht van Solmate? Onze mensen. Ze zijn professioneel en servicegericht. Solmate consultants zijn echte experts. Wij weten bijvoorbeeld álles van banken en verzekeraars. En we hebben mensen aan boord die al vijftien jaar iedere dag met Unit4 Financials werken. Dat maakt ons zowel voor IT als voor de CFO een prettige gesprekspartner.”

Arval
solmategroup-clients-bynder
Cardif
Combiwel
Ennia
Infinitas
solmategroup-clients-fd-mediagroep
solmategroup-clients-informa
Ingenico
Klaverblad
waterschap-de-dommel
Multi
Nuffic
cm
PGGM
Port-of-Antwerp
Rabo-Vastgoedgroep
Reggefiber
Traxys
Unigarant
nieuwkoop
De_Connectie
gemeente-leeuwarden
Unive
Unilever
gemeente-arnhem
Vlieland
Euretco
dilleenkamille
alcomotive

Solmate werkt samen met

Wij ondersteunen uw organisatie met een onafhankelijke strategische business consultancy en een duurzame implementatie en integratie op het gebied van Finance, CPM, Spend Management, BI & Visual Analytics en ERP software. Solmate werkt samen met: