Over Ons
Onafhankelijke strategische business partner

Solmate is een onafhankelijke strategische business partner gespecialiseerd in het optimaliseren van financiële processen en resultaten van middelgrote en grote organisaties. Uniek in de markt: de ervaren experts van Solmate hebben een diepgaande en jarenlange kennis van de financiële sector maar ook van ‘best-of-breed ICT-oplossingen’ die meetbaar betere resultaten opleveren. Specialismes/expertises van Solmate: onafhankelijke strategische business consultancy en implementaties en integraties op het gebied van Finance, CPM, Analytics en ERP software. Onze combinatie van jarenlange kennis en ervaring en de ontwikkeling en toepassing van innovatieve oplossingen maken Solmate de ideale partner om uw financiële performance aantoonbaar te verbeteren. Solmate werkt voor middelgrote en grote organisaties in uiteenlopende branches. U wilt uw financiële performance optimaliseren? Zullen we eens vrijblijvend kennismaken?

CODA-ondersteuning als basis

De basis voor Solmate werd gelegd in 1999 toen BG Advies werd opgericht. Als specialist in een nichemarkt richtten zij zich in eerste instantie alleen op CODA-ondersteuning. In de loop der jaren kwamen hier andere producten en diensten bij en veranderde de organisatie in een Solutions Partner. Daarom werd de bedrijfsnaam in 2009 gewijzigd in Solmate, een samenvoeging van Solutions en mate.

Business consultancy, implementatie en integratie

Onder leiding van Gerard Greidanus, medeoprichter van BG Advies, is Solmate inmiddels het grootste Unit4 Financials (CODA) expertisecentrum in Nederland voor een scala aan hoogwaardige financiële producten en diensten. Voorafgaand aan implementatie en integratie neemt onze onafhankelijke business consultancy hierbij een steeds belangrijkere rol in.

Gerard Greidanus

Gerard Greidanus
Oprichter en bestuurder van Solmate

“Wat is de grootste kracht van Solmate? Onze mensen. Ze zijn professioneel en servicegericht. Solmate consultants zijn echte experts. Wij weten bijvoorbeeld álles van banken en verzekeraars. En we hebben mensen aan boord die al vijftien jaar iedere dag met Unit4 Financials werken. Dat maakt ons zowel voor IT als voor de CFO een prettige gesprekspartner.”

slide slide slide slide slide slide

Solmate werkt samen met

Wij ondersteunen uw organisatie met een onafhankelijke strategische business consultancy en een duurzame implementatie en integratie op het gebied van Finance, CPM, Spend Management, BI & Visual Analytics en ERP software. Solmate werkt samen met:

Unit4 Financials
Solmategroup Partners SAP Businessobjects
Software Partners dell Boomi
prevero