Over Ons
Solmate is een strategische, onafhankelijke business partner

Solmate is een strategische, onafhankelijke business partner die organisaties helpt de finance transformation die zij doormaken praktisch in te vullen. Solmate heeft de kennis, ervaring en de mensen om organisaties te helpen met het optimaliseren van financiële processen. Zo onderscheidt Solmate zich door te werken met best-of-breed oplossingen op het gebied van financieel management, spend management en business analytics. De combinatie van innovatieve oplossingen en de jarenlange kennis en ervaring maken Solmate de juiste partner om de volgende stap te zetten in beheersbaarheid en transparantie van de financiële organisatie, voor bedrijven van iedere grootte en in elke branche.

De historie van Solmate gaat terug tot 1999, toen haar voorganger, BG Advies, werd opgericht. BG Advies richtte zich in eerste instantie alleen op CODA ondersteuning. In de loop der jaren kwamen hier andere producten en diensten bij en veranderde de organisatie in een Solutions Partner en in 2009 wijzigde de naam daarom in Solmate.

Nu, inmiddels bijna 20 jaar later, is Solmate, naast het grootste Unit4 Financials (CODA) expertisecentrum in Nederland, leverancier van een scala aan hoogwaardige financiële producten en diensten.

De mede-oprichter van BG Advies, Gerard Greidanus, zwaait nog steeds de scepter bij Solmate.
Over ons solmategroup voor expertise in financieel management
GerardGreidanus

Gerard Greidanus
Oprichter en bestuurder van Solmate

“Wat is de grootste kracht van Solmate? Onze mensen. Ze zijn professioneel en servicegericht. Solmate consultants zijn echte experts. Wij weten bijvoorbeeld álles van banken en verzekeraars. En we hebben mensen aan boord die al vijftien jaar iedere dag met Unit4 Financials werken. Dat maakt ons zowel voor IT als voor de CFO een prettige gesprekspartner.”