Logo Solmate
Logo Solmate Small
corner left-topcorner right-top
Solmate Group

Optimaliseert uw financiële processen
corner left-bottomcorner right-bottom

Finance

Coda Financials

De afgelopen jaren is onze Finance afdeling uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke CODA expertise centre van de Benelux met nationale en internationale (beheer) projecten.

lees verder

Business Analytics

Solmate SAP Gold Partner

Solmate is SAP BusinessObjects specialist op het gebied van Business Intelligence en Business Planning & Consolidatie.
Solmate is de partner voor uw Business Analytics vraagstukken.

lees verder

Cloud CPM

Solmate Adaptive InsightsPartner

Adaptive Insights is de wereldwijde marktleider in cloud-based budgettering, forecasting, consolidatie en business intelligence oplossingen voor profit en non-profit bedrijven van elk type omvang.

lees verder

Nieuws

 • CODA Europese standaard voor Arval

  Arval

  Arval maakt gebruik van een in huis ontwikkeld operationeel leasepakket HIPPOS dat is gekoppeld met het financieel administratiesysteem Coda. De stabiliteit, continuïteit en flexibiliteit van dit platform was reden voor een Europese uitrol van dit strategische platform, dat alle processen van de autoleasemaatschappij vastlegt. Solmate is verantwoordelijk voor de landenmigratie van de huidige financiële applicaties naar Coda versie 12. Zo kan Arval op Europees niveau in nauwe samenwerking met alle 16 landen, HIPPOS en Coda versie 12 succesvol inzetten.

  Lees verder
 • Verzekeraar Ennia Caribe kiest voor Solmate

  ennia

  Solmate is gestart met de implementatie van Coda Financials bij ENNIA Caribe Holding NV, de grootste lokale verzekeraar in de Dutch Caribbean. Solmate is verantwoordelijk voor de gehele uitrol en het beheer van de financieel management oplossing, die wordt ingezet om de financiële processen van de verzekeraar te stroomlijnen en te automatiseren.


  Lees verder
 • Ricoh Vestingloop

  solmate

  Ricoh Vestingloop 's-Hertogenbosch Ricoh Vestingloop ’s-Hertogenbosch vindt op zondag 25 mei 2014 voor de negende keer plaats. Met als finishpunt de Parade aan de voet van de Sint-Jan. Solmate neemt dit jaar met een bedrijventeam deel aan de wedstrijdlopen van 5, 10 en 15 kilometer. De loop kenmerkt zich door een volledig verhard parcours door centrum en natuur van 's-Hertogenbosch.


  Loop mee!
 • Hertel halveert doorlooptijd budgetteringsproces

  Hertel

  Solmate heeft bij technisch dienstverlener in de industrie Hertel Nederland en Oost-Europa met succes de cloud-based budgetting en forecasting oplossing Adaptive Planning ingericht. Adaptive Planning standaardiseert en optimaliseert de budgetteringsprocessen voor Hertel B.V., waardoor de kwaliteit naar een hoger niveau is getild. Bovendien zijn efficiencyslagen gemaakt in het budgetteringsproces, dat nu in plaats van acht weken vier weken in beslag neemt.

  Lees verder
 • PGGM SpinningMarathon 2014

  pggm

  Op 24 april 2014 organiseert PGGM de tweede editie van de SpinningMarathon voor de strijd tegen dementie. De opbrengst gaat dit jaar naar het 100 plus onderzoek van het VUmc in Amsterdam. Ook dit jaar is Solmate weer sponsor en zal daarnaast ook mee-spinnen voor dit goede doel. Gedurende vier uur zullen verschillende teams van PGGM’ers en relaties spinnen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor dit project.


  Sponsor mee!
 • Solmate optimaliseert de financiële processen bij de Nuffic

  nuffic

  De Nuffic zet de kennis en ervaring van Solmate in voor het optimaliseren van de financiële administratie. De Nederlandse organisatie voor internationale samenwerking in het hoger onderwijs is door de migratie van het financiële systeem klaar voor de invoering van SEPA en in staat de continuïteit van de financiële afdeling te borgen.


  Lees verder
 • Ontmoet Solmate en maak kennis met Adaptive Insights op de financiële vakbeurs Financial Systems 2014 op 22 mei.

  solmate

  De derde editie van Financial Systems op donderdag 22 mei 2014 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein biedt een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor IT-toepassingen en diensten bestemd voor financiële professionals. Tot de bezoekersdoelgroep behoren financieel directeuren, financieel managers, controllers, hoofden administratie/financiën. Solmate biedt u een toegangskaart aan.

  Lees verder

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen?

 • Solmate is een CODA-expert en heeft een schat aan ervaring in het ontwikkelen van maatwerksystemen.

  Derek Roos - CEO - Mendix

 • Solmate has an unbeatable combination of technical and functional expertise within their field of business. On top of that they are also very good in communicating with their customers.

  Han van Leeuwen Vice President Finance & Reporting - GlobalCollect

   

 • We are very excited to be working with Solmate in Europe. Solmate is both a user of the Adaptive Planning application and now a reseller. They have a proven track record in deploying planning solutions for their clients, and we are looking forward to working together to extend the Adaptive Planning client base together

  Balraj Dard Channel Director (International) - Adaptive Planning

 • Solmate heeft middels SAP BusinessObjects het voor ons mogelijk gemaakt informatie uit ons TMS en WMS systeem beter te ontsluiten. Onze management rapportages worden hiermee naar een hoger niveau getrokken.

  R.J.G. (Richard) Ridderhof Manager ICT - Jan de Rijk Logistics

 • Arval

  Europese Coda
  uitrol

  Clientcase Arval
 • Hertel

  halveert doorlooptijd
  budgetproces

  Clientcase Hertel
 • Macintosh

  optimaliseert
  de financiële
  processen

   

  Clientcase Macintosh Fashion
 • Nuffic

  Solmate optimaliseert
  de financiële processen
  bij de Nuffic

  Clientcase Nuffic
 • Arval

  Europese Coda
  uitrol

  Clientcase Arval
 • Hertel

  halveert doorlooptijd
  budgetproces

  Clientcase Hertel

Volg ons.

Over Solmate Group

Solmate Group is een strategische, onafhankelijke business partner die organisaties helpt de finance transformation die zij doormaken praktisch in te vullen. Solmate Group heeft de kennis, ervaring en de mensen om organisaties te helpen met het optimaliseren van financiële processen. Zo onderscheidt Solmate Group zich door te werken met best-of-breed oplossingen op het gebied van financieel management, planning & control en business analytics. De combinatie van innovatieve oplossingen en de jarenlange kennis en ervaring maken Solmate Group de juiste partner om de volgende stap te zetten in beheersbaarheid en transparantie van de financiële organisatie, voor bedrijven van iedere grootte en in elke branche.

Solmate Group | Europalaan 12D | 5232 BC 's-Hertogenbosch | Nederland | +31 88-122 23 45 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 30262918 | Disclaimer | Algemene voorwaarden