Wij zoeken collega's

C# Full Stack Developer

Locatie: Hybride/Den Bosch
Salaris: €4500 - €6500 bruto op basis van fulltime.
Contract: na proeftijd direct onbepaalde tijd.
Aantal uren: 32 – 40 uur.
 

Bij Crescendo denk je niet meteen aan een webapplicatie die het verwerken van bankafschriften eenvoudiger maakt. Of juist wel? Je zal wellicht eerder denken aan een muziekterm. In de muziek betekent het o.a. “versterkend”, “in kracht toenemend”. Louis, Developer bij Solmate, legt uit dat dit exact hetgeen is wat Crescendo doet als slimme add-on applicatie. Het is letterlijk versterkend op CODA/Unit4 Financials. Mede om die reden is er zo’n 25 jaar geleden ervoor gekozen de applicatie deze naam te geven. Toepasselijker kan eigenlijk niet.

In een klein team wordt er dagelijks verder gebouwd aan Crescendo. En dat is nu precies waar wij jouw kennis van en ervaring met C#, je collegialiteit, je kracht om mensen te verbinden bij kunnen gebruiken maar ook je ervaring met abstract denken.

Over Solmate

Solmate is een innovatieve en resultaatgerichte ICT Businesspartner. We zijn er trots op dat Solmate is uitgegroeid tot partner voor organisaties die bezig zijn hun financiële processen te optimaliseren.

Waar kom je terecht en wat zijn de belangrijkste werkzaamheden?

Je komt terecht in een ontwikkelteam van 6 collega’s wat deel uitmaakt van een team van meer dan 40 collega’s. Je leest hier geen standaard vacaturetekst. Wij, je toekomstige collega’s, zijn namelijk niet standaard, en onze applicatie ook niet. We helpen onze klanten in Nederland als België, denk aan Gemeenten, Verzekeraars, Scholengemeenschappen, Vastgoed bedrijven, Leasemaatschappijen en meer, bij het efficiënter uitvoeren van hun financiële processen. Onze webapplicatie zorgt er o.a. voor dat bankafschriften automatisch worden ingelezen, verwerkt en afgeletterd. Het neemt onze klanten veel werk uit handen, waardoor er efficiënter kan worden gewerkt en waardoor hun boekhouding up to date blijft. De afgelopen 25 jaar hebben we als team hard gewerkt om Crescendo (verder) te ontwikkelen en uit te bouwen. We zijn dan ook echt trots op onze applicatie. We hebben veel toekomstplannen. Om die te realiseren zoeken we een ervaren C# Developer die ons daarbij helpt.

Een kleine greep uit werkzaamheden die jij gaat uitvoeren:

  • Het nog verder door ontwikkelen van de webapplicatie van Crescendo in C# volgens MVC model, door nieuwe regels vanuit de EU, de veranderende wereld, behoefte van klanten, besturingssystemen die vernieuwen is de applicatie oneindig uit te bouwen.
  • Ontwikkelen achtergrond processen in C# ter vervanging van de huidige serverprocessen waarmee bankafschriften worden geïnterfaced naar Unit4 Financials.

Op de vraag wat maakt dat je trots bent op de applicatie, antwoord Louis “ Het is zo tof om de applicatie verder te ontwikkelen, te verfijnen, zo min mogelijk user interacties nodig te hebben om een zo hoog mogelijke hit rate te creëren. Daarnaast ook de combinatie van de techniek en het persoonlijk contact met de klant. Bij een groot bedrijf werk je als Developer vaak aan een specifiek onderdeel, bij een wat kleiner bedrijf als dat van ons, ben je bij bijna alle aspecten betrokken”. Hij vervolgt “ als dit je aanspreekt en als je het leuk vindt om je kennis over te dragen, dan zit je helemaal op je plek in ons team ”. Zo denken Gerard, Martin en Martin, Cem en Ingeborg er ook over. Ze maken graag kennis met je.

 

Welke kennis en ervaring heb je nodig om deze functie uit te voeren?

  • Je hebt sowieso veel ervaring met het programmeren in C#. Wat is dan veel vraag jij je misschien af? Wij willen onze organisatie en jou niet beperken door een specifiek aantal jaren ervaring vast te leggen. Zodanig veel ervaring met C# dat het geen geheimen meer voor je heeft.
  • Tevens heb je ervaring met OOP (Object-Oriënted Programming).

 

Welke kennis en ervaring is niet nadrukkelijk vereist maar fijn om mee te nemen?

  • Het is fijn en handig om kennis van en ervaring te hebben met Javascript, SQL en .Net
  • Werken volgens Scrum methodiek.

 

Binnen onze informele organisatie bieden wij je uiteraard ook veel ontwikkelmogelijkheden, 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband, vakantietoeslag van 8,33%, gezellige teamuitjes, gezamenlijke lunches en meer.

Wil je eerst informeel kennismaken voordat je besluit te solliciteren? Uiteraard kan dat! Dat vinden wij leuk en maken graag tijd voor je. Bel, mail of stuur een whatsapp berichtje naar onze Recruiter Charmain wanneer je hier behoefte aan hebt of andere vragen hebt.

Voor bellen/WhatsApp: 06- 23 30 49 93, mailen cvveldhuisen@solmategroup.com

Tot snel!

Group 16

“Solmate is een familiebedrijf.
Dat maakt het een fijne plek om te werken. De communicatielijnen zijn kort en je kan altijd rekenen op je collega’s”

- Albert Mallet 

Neem contact op

Wil je een open sollicitatie sturen of wil je even kennismaken? Dat kan!

Neem contact op met Charmain van Veldhuisen, onze Corporate Recruiter.  Je kunt haar bellen op 06 23 30 49 93 of stuur een mail via onderstaande button.