Crescendo is als webapplicatie nóg gebruiksvriendelijker

Posted by Michel Laan on 30-6-22 17:25
Find me on:

Solmate_Crescendo_1

Crescendo is nu nóg gebruiksvriendelijker. Al vele jaren kiezen onze gebruikers Crescendo Bank Statement Processing and Matching voor het verwerken van elektronische bankafschriften in Unit4 Financials. Vanaf nu is de applicatie ook via de browser benaderbaar en intuïtiever ingericht. Zo kan iedereen prettig en snel met Crescendo werken.

Webapplicatie

Wat veel van onze gebruikers een verademing zullen vinden, is de webapplicatie die met de nieuwe versie 22.0 wordt geïntroduceerd. In deze webapplicatie zijn de functies opgenomen die door de meeste gebruikers van Crescendo worden gebruikt, zoals:

  • het laden van bankafschriften;
  • het bekijken en aanpassen van bankregels;
  • het toevoegen of aanpassen van afletteringen;
  • het opnieuw aanbieden voor filteren of boeken van bankdocumenten; en
  • het bekijken van de logging.

crescendo 2

Intuïtiever en eenvoudiger

De webversie is ontwikkeld door onze Crescendo developers van het vroegere Interstaff in combinatie met consultants van Solmate. De gebundelde jarenlange ervaring heeft de applicatie intuïtiever en eenvoudiger gemaakt. Naast de webapplicatie bevat versie 22.0 uiteraard ook bugfixes en security-verbeteringen.

De Crescendo Webapplicatie kan naast de bestaande Desktop en Portal worden gebruikt, maar door de inrichting verwachten we dat gebruikers hun werk al snel liever met de webapplicatie willen doen. Versie 22.0 werkt bovendien ook via de Unit4 Identity services, waarmee single sign-on in de Unit4 Cloud wordt ondersteund.

Crescendo

Unit4 Financials versie 14

Crescendo 22.0 werkt in combinatie met Unit4 Financials versie 14 en Continuous Release 2022. Vanaf 1 januari 2023 vervalt echter de support op Versie 14. Lees hier meer over de upgrade naar Continuous Release.

Stambestanden inrichten

Belangrijk om te weten: bij de upgrade naar Crescendo versie 22.0 moeten een aantal stambestanden extra ingericht worden om de webapplicatie goed te laten functioneren.

We kunnen uiteraard helpen bij de inrichting.
Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaande button.

 

Contact

 

 

Topics: crescendo, solmate